muskelproblemer fra zetia

Zetia er en statin medicin, der bruges til at hjælpe med at reducere højt kolesteroltal og fedtprocent . Det er også kendt som ezetimibe . Det er i pille form og gives gennem munden . Doseringen styrke er 10 milligram givet én gang dagligt . Det kan gives til voksne og børn 10 og ældre . Det virker ved at hæmme optagelsen af kolesterol i tyndtarmen . Men som enhver anden medicin , har Zetia nogle uønskede bivirkninger . En fælles klage er muskelproblemer :

Zetia og muskelproblemer


Muskelsmerter , der defineres som muskelsmerter , kan være en bivirkning ved brug af Zetia . Denne populære medicin kan også forårsage artralgi ( ledsmerter ) og rygsmerter .

Symptomer på Myalgi med Zetia Usage


Nogle af de tegn og symptomer er muskelsvaghed , kramper , eller myopati , hvilket betyder enhver form for skader eller betændelse i musklerne . Kaldet statin-myopati kan det resultat, sjældent , i en tilstand kendt som rhabdomyolyse , hvilket er ødelæggelse af muskelvæv . Dette kan også føre til nyresvigt .

Rhabdomyolyse og Zetia


Denne alvorlige bivirkning at Zetia kan forårsage muskel hævelse og smerte . Det vender også urinen rød . Rhabdomyolyse kan være livstruende og i nogle tilfælde dialysebehandling er påkrævet .

Løsning Muscle Problemer forårsaget af Zetia


Patienten oplever problemer med at bruge Zetia bør stoppe med at tage denne medicin og meddeler sin læge straks af muskelsmerter , svaghed , eller hævelse . Ud over dialyse , er intravenøs væske undertiden er nødvendigt at behandle rhabdomyolyse . Men det skal gentages , at standse brugen af Zetia er det første skridt i løsningen af statin myopati .

Andre Medicin til Erstat Zetia

Hvis Zetia ikke som et lægemiddel til dig der er alternative medicin din behandleren kan ordinere dig . Listen over alternative medicin er bl. a. , Lipitor , Baycol , Questran , Mevacor , Pravachol , og Zocor . Det er vigtigt at diskutere disse lægemidler med din læge . Nogle forskningsprojekter selv ville hjælpe dig med at forstå deres anvendelse og mulige bivirkninger.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.