teenage pludseligt vægttab

Medierne har sensationalized det faktum, at samfundet er federe end nogensinde . Teenagere bliver presset fra forældre , skole , busser og endda medierne til at tabe sig og leve sundt . Ikke alle vægttab er god , selv om . Pludseligt vægttab hos teenagere kan være alarmerende og bør konfronteres straks

Depression


Teenagere kan blive deprimeret over ting , der synes trivielt at en voksen . De kan have gjort sig dårligt på en prøve eller havde en kamp med deres bedste ven den dag . Hvis din teenager begynder at tabe sig hurtigt , forhøre sig om deres daglige aktiviteter . De kan have problemer i klassen eller problemer med deres venner . Opmuntre din teenager til at tale om sine problemer med dig eller en anden betroet voksen . Hvis din teenager fortsætter faldvægt og har andre tegn på depression , lav en aftale med din læge med det samme .

Stress


Stress kan også forårsage teenagere til at tabe sig pludseligt. Stress kan komme fra skole , forældre , venner eller endda arbejde . Teenagere , der er involveret i sport eller klubber efter skoletid kan blive stresset ud over at have tid til at gøre deres hjemmearbejde . De kan glemme at spise , fordi de er så fokuseret på at forsøge at få alt gjort for at opretholde passerer risikogrupper eller at blive på holdet . Sørg for, at din teenager har nogle rolige tid til at slappe af en gang imellem , selv om det betyder at skulle droppe ud af en virksomhed .

alkohol eller narkotika


Teenagere , der er misbruger alkohol eller narkotika kan pludselig begynde at tabe vægt . Visse lægemidler fungerer som appetit suppressants , og de kan erstatte medicin til måltider . Det giver alle former for sundhedsproblemer og bør behandles med dit barn det samme . Fastlægge regler og begrænsninger , hvis du ikke allerede har . Arbejd med dit barn og lad ham vide, hvad der kan accepteres og hvad der er uacceptabelt . Vær sikker på at de kender konsekvenserne af alkohol-og stofmisbrug . Besøg et behandlingstilbud , og lad ham tale med en rådgiver .

Spiseforstyrrelser


Anoreksi er blevet næsten trendy i teenage piger . Piger er ikke de eneste, der kan have spiseforstyrrelser , selv om . Drenge , der føler sig presset til at se mindre kan også ty til en spiseforstyrrelse , for at tabe sig . Spiseforstyrrelser er ikke altid om at være tynd . De kan føle , at de ikke har kontrol over deres liv og det eneste de har kontrol over , er deres vægt . Teenagere at falde vægt hurtigt og synes aldrig at være omkring for et måltid , kan have en spiseforstyrrelse . De kan blive besat med , hvor mange kalorier der er i visse fødevarer eller tanker om , hvor meget motion de skal gøre for at slippe af med kalorier de har spist . Spiseforstyrrelser kan være dødbringende for teenagere . Den manglende ernæring kan stamme vitale organer og få dem til at lukke ned .

Hyperthyreoidisme

Hyperthyreoidisme opstår, når skjoldbruskkirtlen producerer for meget thyroxin . Teenagere , der er faldvægt hurtig, men synes at være sunde ellers skulle have deres skjoldbruskkirtel niveauer kontrolleres af en læge . Andre symptomer på hyperthyreoidisme omfatter hurtig eller uregelmæssig hjerterytme , svedudbrud , nervøsitet eller irritabilitet . Hypertyroidisme kan behandles i de fleste tilfælde med anti-skjoldbruskkirtlen medicin . Kirurgi på eller fjernelse af , er skjoldbruskkirtlen undertiden nødvendigt . Betingelsen kan være alvorlig , hvis venstre ubehandlet , men de fleste mennesker kommer sig ganske godt med behandlingen .

Cancer

Kræft er en sygdom , der kan afbryde den måde en teenagers krop optager næringsstoffer . Teenagere at tabe sig hurtigt , men synes at være at spise rigtigt og leve en sund livsstil skal have en fuld helbredsundersøgelse med en læge . Pludseligt vægttab alene betyder ikke, at din teenager kan have kræft , og andre tegn på kræft omfatter træthed , sår eller sår , som ikke vil gå væk , en uforklarlig smerte eller finde en klump i ethvert område af kroppen . Tag din teenager regelmæssig årlig checkups med en læge , således at eventuelle sundhedsmæssige problemer kan behandles i tide .

manipulerende adfærd

Ingen ønsker at tro, at hans barn kan være manipulerende . Men nogle teenagere fører deres forældre til at tro, at de gør noget for at skade sig selv , selv når de ikke er . En teenager , som mister vægt til at manipulere måske opmærksomhed fra kolleger eller forældre . Hun kan gøre dig tror, at hun har en spiseforstyrrelse eller drikker alkohol , så du vil fokusere din energi på hende i stedet for arbejde, husholdning eller endog hendes søskende . Opmuntre din teenager til at kommunikere med dig åbenlyst. Lad hende vide , at hvis hun ikke føler sig trygge ved dig, kan hun tale med en studievejleder eller en betroet familiemedlem . Evaluere din familie dynamisk og se hvad du kan gøre sammen som en familie for at åben kommunikation og sørg for , at hvert medlem føler sig værdsat .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.