former for evalueringer

En professionel sundhedsvurdering vil hjælpe dig med at afgøre , hvad livsstil og helbred ændringer, du kan gøre , og hvad du får brug for hjælp opstilling af . Når de forsøger at forbedre sundhed og wellness , skal du overveje din krop og dit sind . Når alt fungerer korrekt , vil du se en forskel i dit niveau af lykke og din livskvalitet

Body Evaluering


Din Body Mass Index ( BMI ) angiver , om forholdet mellem din højde og vægt falder i det normale , overvægtige , undervægtige eller overvægtige kategori . Hvis din BMI falder i en anden kategori end normalt , bør du overveje at gøre nogle kost-og livsstilsændringer . Dit BMI ikke kun påvirker din opfattelse og kropsbillede , men det kan også påvirke medicinske tilstande såsom højt blodtryk .

medicinsk vurdering


Et godt sted at starte for medicinsk vurdering er med en rutinemæssig fysisk . I løbet af denne eksamen , kan du forvente, at lægen for at stille spørgsmål om din families sygdomshistorie , kontrollere dit blodtryk og kolesterol , diskutere risikofaktorer for fremtidige sundhedsproblemer , og diskutere fordelene ved en sund livsstil . Selv hvis du ikke føler fysisk syg , er det nyttigt at planlægge en rutinemæssig fysisk eksamen for at sikre, at dine vaccinationer er up to date og til at etablere et forhold til en læge , når du har brug for at se en læge for en specifik lidelse . Under en rutinemæssig fysisk eksamen vil også bidrage til din fred i sindet i, at du kan begynde at arbejde hen imod balance med en ren sundhedsattest .

Mental Evaluering


Mange mennesker lider af depression og /eller generel angst uden nogensinde selv at vide . Det er normalt at føle sig nervøs eller ked af lejlighedsvis , men når disse ting begynder at hæmme din hverdag , skal du spørge dig selv, hvis det kan være noget mere end sommerfugle , eller en dårlig dag . En hurtig diskussion med din læge kan hjælpe dig med at beslutte , om du lider af depression eller angst . I mange tilfælde kan disse betingelser behandles med receptpligtig medicin . I nogle tilfælde er professionel rådgivning nødvendig .

Interesser Evaluering


Nogle gange er du bruger så meget tid at gøre for andre, at du undlader at gøre for dig selv . Når familie og andre bliver det vigtigste i dit liv , kan du miste overblikket over , hvem du er som person . Derfor er det vigtigt, at du finde ud af hvad du kan lide at gøre , ikke hvad en anden kan lide at gøre , eller hvad du kan lide at gøre med en anden . Når du regne ud , hvad det er , at du kan lide at gøre , kan du begynde at forfølge hobbyer og interesser, der opfylder dig .

Tips

Før foretage en evaluering , så spørg dig selv, hvad der præcist du håber at opnå .
Før planlægning en evaluering , find ud af præcis, hvad din forsikring skal betale for , og hvad der vil komme ud af din lomme .
Foretag små ændringer i første omgang . Sommetider masser af drastiske ændringer er mere overvældende end de er hjælpsomme .
Få støtte fra dine venner og familie . En god støtte system er et værdifuldt redskab , når de forsøger at lave livsstilsændringer .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.