Formålet med prostata

. En lille , dunkle kirtel i den mandlige krop , prostata er en valnød -store , flydende -producerende kirtel , der omgiver halsen af blæren og urinrøret

Formål i drengeårene


I unge drenge , er prostata en ekstremt lille kirtel , vejer ca det samme som en nikkel , og har ingen kendt funktion . Det ligger i dvale i løbet af denne periode .

Formål i puberteten


I puberteten , prostata vokser til størrelsen af et jordbær og har en kraftig stigning i mandlige hormoner . Dens formål er nu tydelig, idet det begynder at producere en del af sædvæsken , en sekretion herunder syre fosfatase , citronsyre og proteolytiske enzymer .

Funktion som baggage


Som en ung mand udvikler sig i voksenalderen , prostata fortsat fremstille og opbevare en gennemsigtig sekret brug for flydende koaguleret sæd i sædvæske . Prostata fungerer som en lagerenhed til udskillelsen , indtil det er nødvendigt for seksuel aktivitet.

Formål under sex


Når seksuel stimulation finder sted, prostata -feeds dens gemt sekret ind i urinrøret , så sædafgang kan finde sted . Disse sekreter forbedre motilitet af sperm .

Urinary Funktion

Den prostata også har en passiv rolle i en mands vandladning proces . Gennem et sæt af muskelfibre , regulerer prostata den hastighed , hvormed urinen strømmer ud af blæren og ind i urinrøret .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.