Damiana bivirkninger

Damiana ( Turnera diffusa ) er en urt bruges som et afrodisiakum og afhjælpe for erektil dysfunktion . Mens Food and Drug Administration klassificerer Damiana som generelt betragtes som sikre ( GRAS ) , kan urten have nogle bivirkninger

Kvalme


Normal brug af Damiana i 2 til 4 g ikke forårsage gastrointestinal forstyrrelser . En dosis på 200 g kan producere kvalme og opkastning , og fortsat bruge kan føre til levertoksicitet . Der har været rapporter om kramper på grund af overdosering af Damiana .

Diarré


Damiana afslapper glat muskeltonus i tarmene , korrektion forstoppelse . For meget Damiana kan forårsage løs afføring .

Malabsorption


Fordi det er rig på calcium og zink , kan Damiana påvirke jernoptagelsen fra kilder i kosten , når det tages internt i lange perioder af gangen. Jerntilskud eller fødevarer taget for deres indhold af jern , bør ikke tages på samme tid som Damiana .

Respiratoriske


Når Damiana er røget for at få høj , indånding af forbrændingsanlægget stoffer ned i lungerne forstyrrer den ilt bæreevne af blodet , og kan irritere lungevæv . Det er også kendt for at producere hovedpine , sandsynligvis på grund af interferens med iltning . Der er ingen tegn på afhængighed forbundet med Damiana .

Lægemiddelinteraktioner

Damiana kan sænke blodsukkeret . Diabetikere , der tager hypoglykæmiske medicin bør overvåge blodsukkerniveauet nøje , mens du bruger Damiana .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.