Den Lamaze teknik

Den Lamaze teknik er en tilgang til graviditet og fødsel , der lægger vægt naturlig sundhedspleje og smertebehandling metoder . Mange mennesker forbinder Lamaze med de kontrollerede åndedrætsøvelser kvinder har lært at styre smerter under fødslen . Dette er kun en del af denne omfattende tilgang til sundhed under graviditet og arbejdskraft , som opfordrer kvinder til at undgå medicinske indgreb i fødslen , medmindre de er medicinsk nødvendige

Historie


Ifølge Lamaze International , blev denne teknik først introduceret af den franske læge Fernand Lamaze i 1951 . Det bredte sig til USA i 50'erne . To amerikanske kvinder , Elisabeth Bing og Marjorie Karmel , begyndte at undervise klasser i Lamaze metoden i 1958 . De gik på at danne gruppen , der nu er kendt som Lamaze International , der tilbyder uddannelse og fortalervirksomhed for Lamaze filosofi af graviditet og fødsel , som fokuserer på naturlig fødsel .

Labor


Det Lamaze tilgang til fødsel er rodfæstet i den tro , at arbejdskraften skal begynde på egen hånd , og ikke blive induceret kunstigt . Lamaze praktiserende lærer, at arbejdsmarkedet begynder naturligt , når din krop ved, at din baby er klar til at blive født . Induktion er blevet mere almindelig i amerikanske fødsler , både af lægelige årsager og for nemheds skyld . Den Lamaze teknik fraråder overtalelse for bekvemmelighed , og opfordrer til, at kvinder kun få , hvis der er en klar medicinsk grund , som en graviditet , der har varet mere end 42 uger, en infektion i livmoderen eller andre sundhedsmæssige problemer hos moderen , som højt blodtryk eller diabetes .

Positioner


Den Lamaze teknik opfordrer kvinder til at søge stillinger komfort under deres arbejdskraft , og at ikke forblive fladt på ryggen i en hospitalsseng i hele processen . Lamaze klasser lære kvinder at dyrke forskellige bevægelser , såsom lunges , langsom dans , trampet og hug , som kan hjælpe dem med at forvalte smerter under fødslen . I mange af sygehusene , er kvinder afskrækkes fra at bevæge sig rundt , fordi de er forbundet med en IV og en elektronisk fosterhjertet skærm . Lamaze anbefaler , at en mor på arbejdsmarkedet kobles op til disse enheder , når lægeligt nødvendige, således at hun kan føle sig mere fri til at bevæge sig rundt . Teorien er, at disse former for smertebehandling , parret med afspændingsteknikker og kontrolleret vejrtrækning , vil gøre hende mindre sandsynligt, at behovet for smertestillende medicin eller anden fødsel interventioner .

Support


En mors ægtefælle eller partner spiller en rolle i Lamaze teknik . Lamaze læger mener, kvinder skal have kontinuerlig støtte under fødslen for at sikre, at de får den form for pleje , de ønsker . Din arbejdskraft partner skal være sammen med dig løbende i dit arbejde. I nogle tilfælde kan kvinderne ønsker at hyre en Doula til at varetage denne rolle . En Doula er en uddannet professionel , som kan give følelsesmæssig og fysisk støtte til en kvinde før, under og lige efter fødslen . Selv hvis en mand eller partner kan være der til fødslen , kan disse kære undertiden bliver skræmt af den smerte, fødsel indebærer . En Doula kan forsikre alle om, at arbejdsmarkedet er forløber normalt, og kan yde støtte , hvis en elsket man nødt til at tage en pause eller tage sig af andre børn .

klasse

Lamaze klasser er bredt tilgængelige . Ifølge Babycenter. com , typisk de består af 12 timers undervisning og omfatter højst 12 par . Klasser vil dække , hvad de kan forvente under normale arbejdskraft og fødsel , åndedrætsøvelser og afspændingsteknikker til at forvalte smerter under fødslen , epidurals og anden medicin til at håndtere smerten på arbejdskraft , hvordan man kommunikerer med din læge og grundlæggende tips til post- partum perioden.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.