Indtil hvilken alder skal jeg sterilisere vand til flasker ?

Vand er steriliseret til brug i modermælkserstatning til at forhindre bakteriel forurening , der kan forårsage sygdom . Sepsis fra bakteriel infektion kan forårsage alvorlig diarré , især i de første to måneder af livet . Kommercielle formler race bakterier hurtigere end modermælk , fordi opbevares modermælk indeholder antistoffer , der bekæmper bakterier . Men med køle-og moderne vand-sikkerhedsstandarder , er sterilisation vand til babyer ikke længere nødvendigt mange steder . Faktisk kan kogende vand i længere perioder koncentrat andre forurenende stoffer.

WHO's anbefalinger


Risikoen for gastrointestinal infektion er størst i det nyfødte periode , og muligvis længere for tidligt fødte eller syge spædbørn . Verdenssundhedsorganisationen anbefaler , at " når det er muligt , steril væske formel eller rekonstitueret pulveriserede formel , der har gennemgået en dekontaminering skridt ( såsom blanding med kogt vand eller varme ) bør anvendes til en høj risiko spædbørn . " Men den europæiske forening for Pædiatrisk Gastroenterologi og Ernæring ( ESPHAGN ) " uenig med brugen af kogende vand og opvarmning af rekonstitueret formel til temperaturer tæt på koge på grund af mulige negative virkninger for næringsstoffer , såsom vitaminer . "

ESPHAGN Anbefalinger


ESPHAGN udsendte en erklæring om, at " pulverform formel er ikke sterilt og kan indeholde sygdomsfremkaldende bakterier . Desuden er mejeriprodukter fremragende medie til bakteriel spredning . "For i hjemmet indstillinger , ESPHAGN anbefaler, at pulver formel være forberedt frisk til hvert måltid , og at restoplag kasseres . Gruppen også, at modermælkserstatning aldrig bør holdes varme i thermoses eller flaskevarmere . Men det er sikkert at holde vandet varmt at blande med pulveriseret formel på det tidspunkt fodringen foregår .

fodringsmetoder


Spædbørn , der er formel fodres erhverve gastroenteritis oftere end ammeperioden grund af antimikrobielle egenskaber xanthin oxidase, der hæmmer væksten af e-coli og salmonella . Modermælk er optimal ernæring til alle babyer og ammede børn har ikke brug for vand eller opfølgning formler . Den hyppigste årsag til diarré hos spædbørn i alderen under 2 måneder er forurenet vand, der bruges til at blande formel i urene flasker .

Tryk eller flaske


Det vand, der kommer ud af hjemmet vandhaner kan være forurenet med bly , arsenik , olieprodukter og patogener , der er under tilladt niveauer, men vil kunne indebære en øget risiko for ældre og meget unge befolkninger. Ikke alle filtre fjerne mikrober , og koger i mere end et minut kan koncentrere andre forurenende stoffer. Sikkerheden af postevand , dog synes at være bedre reguleret end flaskevand , især hvis vand på flaske er kun distribueres inden for en enkelt stat . Landdistrikter eller private brønde kan udgøre yderligere risici fra afstrømning fra landbruget og bør testes jævnligt for at opretholde sikkerhedsstandarder. Derudover kan parasitter såsom Cryptosporidium , en hyppig årsag til vandbårne sygdom i USA , ikke blive dræbt med kemikalier på grund af sin hårde skal. Kogningen en minut anbefales, hvis der er mistanke .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.