Old Timer retsmidler mod kolik

Kolik er alle nye forældres værste mareridt . I en tid , hvor de skulle være svælgede i nye forældreskab , er forældre til en colicky baby udgifter time efter time at lytte til skrigende og spekulerer på, hvad de kan gøre for at lindre deres barns ubehag . Moderne medicin giver ikke mange oplysninger om, hvordan man lindre kolik , så mange forældre henvende sig til de traditionelle retsmidler , der er blevet gået ned i generationer

Infant Massage


Et gammeldags kolik middel er at give dit barn en massage . Mens dette ikke kurerer kolik , kan det hjælpe grædende baby til at slappe af . Masserer din baby også hjælper du føler som om du gør noget for at hjælpe .

Massage kan hjælpe kolik ved at frigive gas , der er årsag mavesmerter . Det frigiver også hormoner , der afhjælper stress , hjælpe barnet til at falde til ro . Spædbarn massage klasser er ofte tilbydes på fødende centre eller hospitaler . Hvis du ikke kan finde et spædbarn massage klasse , købe et spædbarn massage bog , men ikke begynder at massere din baby uden nogen vejledning . Forkert massage teknikker vil ikke skade din baby , men de vil ikke gøre så meget for at hjælpe kolik .

lyd og bevægelse


Lyde og bevægelse synes at yde nødhjælp til nogle babyer med kolik . Kører en ventilator i barnets værelse, tager barnet til en køretur , eller endog lægge barnet på toppen af eller i nærheden af tørretumbler er alle de traditionelle måder at berolige kolik . Altid være sikker på din baby er sikkert fastgjort i bilen plads, hvis du vælger at bruge tørretumbler teknik , og aldrig gå væk fra din baby.

Nogle mødre hævder , at en virksomhed , men blid " shhhhh " lyd i babyer øret vil berolige grædende forbundet med en colicky spædbarn . Rokkende eller gå med barnet er en anden " Old Timer " middel mod kolik . Moderne spædbarn luftfartsselskaber tillader moms at få tingene gjort , mens du holder barnet . Babyer ofte rolig ned, når der står ned over en forælder arm , med en hånd under barnets mave anvende pres og yde støtte .

Andre metoder


Stramt swaddling en baby giver lindring af kolik i nogle situationer. Også , lavendel æterisk olie har en beroligende effekt . Overvej badning din baby i et bad med et par dråber af olien . Nogle fremstillet kommercielt baby lotion er nu lavet med lavendel . Du kan også massere barnet med lavendel massage olie .

Gripe vand er en anden fysisk afhjælpe nogle hævder fungerer godt . Dette tillæg er en væske tilført med planteingredienser , som formodes at lindre mave lidelser og kolik hos spædbørn . Hvis du vælger at bruge brokke vand til kolik , kan du læse de ingredienser omhyggeligt for at sikre , at der ikke er nogen kunstige ingredienser eller konserveringsmidler i produktet , som kan irritere dit barns mave .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.