define levetid

Gennem historien og på tværs af kulturelle og geografiske grænser , har folk været fascineret med fænomenet langt liv , eller levetid

Definition


Levetid, også kaldet " forventet levetid " eller " lang levetid ", er mest almindeligt brugte til at beskrive tilstand af en person , eller andre levende eller livløs genstand , som har boet eller varet længere end normalt .

Betydning


Holdbarhed er på forkant med den videnskabelige , etiske og kulturelle overvejelser om metoder til at udvide menneskers liv . Mennesker har en fascination med lang levetid og ærer dem, der udviser usædvanlig lang levetid .

Undersøgelse


Studiet af levetiden er to-strenget . Det mener sygdomme , der er relateret til aldring , og hvordan de fysiske mekanik aldrende regulerer kroppens processer . Undersøgelser af levetiden omfatter evaluering af de faktorer , der bidrager til de enkelte levetid , såsom genetik , køn , sundhed , ernæring , fysisk kondition og sociale faktorer .

Overvejelser


Holdbarhed er relateret til processen med aldring . Aldring er en forringelse af styrke , mental facilitet og evnen til at bekæmpe sygdommen .

Potentielle

Anti -aging foranstaltninger til fremme og øge levetiden . En kombination af forebyggende foranstaltninger , såsom motion og sund kost , med behandlinger såsom hormonal kosttilskud kan øge den forventede levetid.

Berømte Slips

Den rekord for levetiden tilhører Jeanne-Louise Calment , som var 122 år , 164 dage , da hun døde 4 aug 1997 i Arles , Frankrig .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.