ekskretionsorganerne system fakta

Det ekskretionsorganerne Systemet er nok den mest undervurderede af kroppens velfungerende strukturer . Når de fleste mennesker tænker på ekskretionsorganerne system , de tænker på vandladning . Det er rigtigt, at det er en af de vigtigste funktioner i ekskretionsorganerne systemet, men også gør det meget mere . Uden denne vitale kombination af organer , toksiner og vand oprustning ville ødelægge os

ekskretionsorganerne


Fem organer udgør ekskretionsorganerne system , der regulerer flydende affald i kroppen . Disse organer er nyrer ( højre og venstre ) , blære , urinledere , binyrerne og urinrøret . Det ekskretionsorganerne Systemet giver kroppen homeostase : evnen til at regulere en konstant miljø internt . Cellerne producerer vand , som de metabolisere fødevarer . Dette vand skal blive frigivet sammen med ledsagende toksiner løsladt efter maden værdien af , hvad vi spiser og drikker , er fjernet . Kredsløbssygdomme sender blodet gennem nyrerne , og de trækker vandet fra det og fungere som en filtrering plante .

Beskyttelse


Det udskillelsesvej er knyttet til fordøjelsessystemet til at give en metode til udledning af farlige kemikalier , som er resterne af de fødevarer, vi spiser . Organerne i kroppen skabt til at disponere over disse giftstoffer sikkert er højre og venstre nyrer . Begge sider giver samme funktion . Nyrerne filtrere alle de giftstoffer fra kroppen med urinen og sende det gennem urinlederen rør til blæren , hvor det opbevares , indtil din krop frigiver det .

vandbalance


Det udskillelsesvej systemet holder det menneskelige legeme fra at tabe for meget vand . Dette system bliver endnu mere vigtigt når de står med kunstige accelerants til vandtab , såsom tunge , uigennemtrængelige tøj , og kunstige ingredienser i indtaget væsker . Eksterne betingelser er en vigtig faktor i , hvor meget væske kroppen kræver også . Bor i et varmere miljø, hvor sved og fordampning er højere end i et koldere klima , er det organ, skal holde på mere vand .

urinproduktionen


Kroppen producerer ca 1,5 Potter urin per dag . Urin indeholder alle kroppens bebyggede flydende affald . Det består af toksiner frigives, når kroppen uddrag næringsstoffer fra fødevarer , unødvendige vand , unødvendige opløselige mineraler og vitaminer og urinstof, som er en nitrogen molekylet.

Sygdom og Sygdom

Nyresten er den mest almindelige sygdom det ekskretionsorganerne systemet . Disse sten er krystalliseret væsker, som danner inde i nyrerne . Når nyrerne forsøg på at bestå udkrystalliserede væsker, da de normalt ville frigive væske , det forårsager ulidelig smerte . Selv om meget smertefuldt , er nyresten kureres . Der er sygdomme i nyrerne , som ikke kan helbredes . Disse problemer kan komme ud på andre sygdomme såsom diabetes eller ved dårligt helbred i almindelighed . Hvis fanget tidligt , kan sygdomme i nyrerne til tider blive behandlet med medicin . Mere alvorlig skade eller sygdom kan medføre en af nyrer til at lukke helt ned . Når den ene nyre lukker ned , kan den anden nyre ofte overtage fuldstændig funktion ekskretionsorganerne systemet . Men hvis begge nyrer lukket ned , kan kroppen ikke længere regulere sine vandstand eller frigive skadelige giftstoffer .

Behandling

Nyresten er behandlet på flere måder . Patienter med små sten er normalt rådes til at drikke store mængder væsker i håb om at skylle ud partikler før de får større . Ultralyd bruges til at bryde op store sten . Mere alvorlige tilfælde kræver invasiv foranstaltninger, herunder kirurgi . Nyre shutdown kræver øjeblikkelig indgriben . Patienter med nyresvigt vil kræve dialyse af varierende hyppighed hver uge for resten af deres liv til at udføre den funktion af nyrerne .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.