håndkøb kur for fnat

Fnat er en hudlidelse forårsaget af bittesmå mider kaldet Sarcoptes scabiei . De mider forårsage alvorlige kløe , hvor mide Burrows ind i huden . Fnat er smitsom og spredes nemt gennem fysisk kontakt . Mens fnat kan behandles med i håndkøb medicin , er det altid bedst at rådføre sig med din læge , hvis du mener, du har pådraget fnat

Svovl


Produkter, der indeholder svovl , vil hjælpe med at kurere fnat . Du kan købe svovl cremer i håndkøb på din lokale stof butik . Svovl er sikkert for børn og voksne , men bør du kontakte dit barns børnelæge , før du bruger nogen form for behandling . Mange af de cremer , der indeholder svovl markedsføres til behandling af acne , men disse produkter har også vist sig at være effektiv til behandling af fnat.

Permathrin


At helbrede fnat , køb cremer , der indeholder på snor 5 procent Permethrin som Kwellada-P eller Nix Dermal Cream . Begge disse produkter kan købes på de fleste kiosker eller online . Påfør cremen på de berørte områder , tjenestefrihed af natten og derefter vaske den følgende dag under bruseren .

Tea Tree Oil


Tea tree olie er en naturlig helbredelse af fnat og har anti-bakterielle og anti -svampe egenskaber , der vil desinficere sår efterladt af den fnat . Du kan købe tea tree olie på de fleste vitamin butikker eller din lokale helsekostforretning . Påfør olien direkte på de berørte områder af din hud flere gange om dagen .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.