høreapparatteknologi

Høreapparater er forbedret dramatisk med fremkomsten af mikrochips og digitaliseret lydbehandling . Der er tre typer af teknologi , der anvendes i høreapparater i dag : . konventionel analog , analog programmerbare og digitale programmerbare

Indstil Frekvensgang


Konventionelle analoge høreapparater er indstillet til at reagere på en bestemt lyd frekvens , der er individuelt fastsat af en audiolog . De forstærker alle lyde lige .

forskellige lyttemiljøer


Analog programmerbare høreapparater har en mikrochip , der gør det muligt for personen at ændre indstillinger når han flytter ind i forskellige lydmiljøer , som er mere eller mindre støjende . En audiolog afgør individualiseret indstillinger baseret på personens høreprøver .

Distortion -Frie Signaler


Digital programmerbare høreapparater arbejde som analog programmerbare modeller, men også bruge digitaliserede lydbehandling at afgøre , om en lyd er støj eller tale . Den mikrochip i høreapparatet derefter ændrer signal at reducere forvrængning .

Overvejelser


Digital programmerbare høreapparater gøre det bedste job, for at ændre lyde til at matche en persons særlige hørehandicap , men de er de dyreste . Mange mennesker gør ganske godt med enten en konventionel eller programmerbar analog høreapparat .

Tip

Vælg en audiolog certificeret af det amerikanske Speech-Language-Hearing Association , der kan guide dig gennem udvælgelsesprocessen at sikre at du har ret høreapparat til din livsstil .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.