hudpleje til børn

Ligesom voksne , er det vigtigt , at børn tager ordentlig pleje af deres hud . Et barns hud er mere følsom end en voksens og har brug for ekstra beskyttelse for at forhindre fremtidig skade for senere i livet . Der er daglige rutiner et barn kan følge for at holde sin hud ren og godt beskyttet

Hold huden ren


Det er vigtigt for børn at holde rene hænder . Børn bør vaske hænder efter brug af toilettet , eller især hvis de er syge . Sørg for, at de bruger vand, der er behageligt varmt, og bruge en mild sæbe , der ikke vil tørre hud . De bør vaske mellem fingrene , under neglene , palmer og håndled . I løbet af badetid , så brug en mild sæbe , og sørg for at rense vigtige dele af kroppen såsom ansigt , bag ørerne , og under armene . Undgå sæber , der har duft-eller ekstra farve , da disse kan tørre et barns sarte hud .

Brug Solcreme Daily


Børn skal bruge solcreme dagligt , når de er seks måneder og ældre. Det er bedst at bruge solcreme , der har en SPF 15 eller højere . Husk at anvende solcreme mindst en halv time før eksponering for solen. Det er vigtigt for beskyttelse mod farlige UV- stråler og kan hjælpe med at mindske risikoen for at udvikle hudkræft senere i livet .

Hold Bugs Away


Hvis et barn planer om at være udenfor, er det vigtigt at bruge insektmidler . Insektmidler er sikkert for børn , der er seks måneder og ældre. Sørg for , at frastødende indeholder et kemikalie kaldet DEET . DEET hjælpemidler til at beskytte mod kryds og myggestik . Også huske, at hvis et barn kommer til at være hvor som helst i nærheden af skov eller et område , der kan indeholde mange insekter , klæde dem på beskyttelsesudstyr , der omfatter lange ærmer , bukser , og en hat .

Pleje af tør hud og akne


Hvis dit barn har tør hud , bruge en mild fugtighedscreme eller lotion . Køb dem, der er fri for parfume eller farvestoffer . Børn kan også prøve vaseline , som kan forebygge acne . Når et barn har acne , er det bedst at rense ansigtet med fingerspidserne i stedet for en vaskeklud . For generende acne , er det altid bedst at kontakte din læge for at få gode råd om den bedste ansigts rense .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.