hvordan man bliver æg donor i din by

Ønsker du at blive en æg donor for at kunne give en chance i livet til en anden kvinde ? Bliver et æg donor er meget ærefuld . Der er en masse , der går ind i processen for at blive et æg donor i dit lokalområde . Hvordan bliver du et æg donor
1 .
Find en velrenommeret lokal æg donor facilitet i dit område . Du kan se på de gule sider , på internettet eller tale med en Obstetrik og gynækologi kontor for at lade dem vide, at du ønsker at være et æg donor og finde ud af , hvad facilitet til at gå til .
2 .
Spørg dig selv , hvis du er berettiget til at være et æg donor i dit samfund . Call centret og finde ud af de bestemmelser om alder . Mange centre for æg donorer kun acceptere æg gaver fra en bestemt aldersgruppe .

3 .
Besøg ægget donor facilitet . Gå gennem den fysiske eksamen . Læs gennem juridiske papirer . Hvis du kvalificerer dig , vil du fortsætte med følgende trin for at blive et æg donor på anlægget .
4 .
Skema og holde alle aftaler med ægget donor facilitet . De fleste vil endda tilbyde dig penge for udnævnelserne .
5 .

Fyld din recept for hormoner , der vil ændre dit ægproduktionen at øge den. Tag den pille dagligt som det er ordineret til at øge æg til æg donor processen .
6 .
Ring ægget donor anlægget og foretage visse du har en aftale tæt på tidspunktet recepten løber ud .
7 .
Tidsplan ud af arbejde dagen før og dagen af æg donor procedure . Det vil bare gøre det lettere mentalt .

8 .
Gå ind i ægget donor facilitet på dagen ægget donor procedure . Det tager ca en halv time og er ambulant . Drøfte med helsepersonell nogen efterbehandling procedurer der skal følges , når ægget donor proceduren er afsluttet .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.