hvordan man kan hjælpe dine børn med at overvinde mareridt

Jeg var plaget af mareridt , da jeg var barn . Jeg har aldrig kunne huske, hvad de var omkring , da morgen lys dukkede op. Men , ville min mor fortælle mig , hvad jeg havde drømt , fordi jeg ville vække hende med blod løbe skrig og fortsæt til at fortælle hende , hvorfor jeg skreg . Da min søn begyndte at få onde drømme , nat rædsler selv , jeg vidste, at jeg var nødt til at kæmpe tilbage . Dette er hvad jeg gjorde , og han er mareridt gratis i dag

Du har brug for ! .
Tålmodighed
Medfølelse.
En bibel .
Et bibliotek /bøger .


1 .
Angiv en rutine . Hver nat inden sengetid vær sikker på du gør det samme . Det er beroligende og betryggende at børn at vide, hvad der kommer , og hvornår det kommer. Gøre deres sengetid samme tid hver aften og få dem ind i en rutine .
2 .
Bath tid . Vi starter vores rutine med et varmt bad , og vi bruger lavendel Body Wash , som er kendt for sin beroligende virkning . Du kan finde lavendel duftende baby shampoo til at vaske deres hår med også.

3 .
Story Time . Men vil ikke bare noget historie gør . Gå på biblioteket og finde en historie , der beskæftiger sig med mareridt eller frygt . " The Dream Jar " Ved Linden Lee Johnson er en stor bog for børn , der er 9 og under og " Bye Bye Bad Dreams " af Stephanie L Robinson er en anden stor bog . Der er masser af bøger , som hjælper børn at slippe af mareridt , kan du prøve dit lokale bibliotek og få flere forskellige. Der er også mange historier i Bibelen , der viser Guds trofasthed og helte viser stort mod på trods af fare . Daniel og Lions Den , Historien om Moses og Gideon er nogle af mine favoritter .
4 .
Bibelen Vers . Dette er formentlig en af de vigtigste ting , som jeg gjorde for at hjælpe min søn komme over de mareridt og frygt i almindelighed . Jeg talte Bibelen vers over ham og lod ham huske flere af dem , at han kunne sige til sig selv , hvis han blev bange midt om natten . Her er et par af de vers jeg brugte :
Ordsprogene 3:24 " Når man ligger ned , vil du ikke være bange . Når man ligger ned , vil din søvn være sød .
Salme 04:08 jeg vil ligge ned og sove i fred , for du alene , o Herre, gør mig svulme i sikkerhed .
Salme 34:4 Jeg søgte Herren, og han svarede mig ; . Han reddede mig fra alle mine bekymringer
2 Timoteus 1:07 For Gud har ikke givet os en ånd af frygt , men en ånd af . magten, kærlighed og besindighed
Esajas 41:10 Så frygt ikke , for jeg er med dig, vær ikke ked af , for jeg er din Gud . Jeg vil styrke dig og hjælpe dig , jeg vil værne dig med min retfærdige højre hånd
5

Bed . . Bruge en del af de vers i din bøn . Gud elsker os at gentage hans ord tilbage til ham . Man kan sige noget lignende " Tak Gud , at du er altid hos os, og vi behøver ikke at være trist . Tak for din beskyttelse og din fred . Vi beder dig om at holde ' Johnny ' sikker og fri for mareridt i aften , da han sover . Vi takker dig , at dit ord siger, at vores søvn vil være sød . I Jesu navn . Amen "

gode råd og advarsler


 • Det er meget vigtigt at være rolig dig selv, når der beskæftiger sig med et barn , der har haft et mareridt . De er ikke " svage " eller en " baby ", fordi de er bange , og de bør ikke gøres til skamme for at være bange .
 • Gå til deres værelse . Du ønsker ikke at starte vane af dem sove med dig . Det er en hård vane at bryde .
 • Sæt en cd -afspiller på deres værelse med en tilstand for gentagelse og spille blød , instrumental musik eller salmer i løbet af natten .
 • Hold en nat lys eller selv en lampe med en lav watt pære på , så de kan se, at der er noget i deres værelse , hvis de vågner op .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.