hvordan man kan undgå pesticider i dine børns kost

Undgå pesticider er særlig vigtig for førskole-alderen børn . Der er to årsager til, at børn har større risiko for at blive syg . Børn spiser mere mad i forhold til deres krop masse , og de spiser mere mad højere i pesticider såsom grøntsager , frisk frugt og juice
Her er nogle forslag til at undgå pesticider i din kost :

1 .
have en diskussion med din købmand leder om din bekymring for at blive udsat for pesticider . Stil spørgsmål som , hvad købmanden gør for at sikre pesticider inden godkendelse grænser . Spørge, hvor butikken får sine fødevarer fra .
2 .

Må ikke spise fødevarer, der er mere tilbøjelige til at have pesticider i større koncentration såsom kød, æg , ost og mælk . Købe økologisk typer af disse fødevarer.
3 .
Buy økologiske grøntsager og frugter . Økologiske fødevarer er dyrket uden hjælp af syntetiske pesticider og kunstgødning . Køb lokal mad kun i sin sæson .
4 .
Nogle gange hjælper det at skrælle huden eller fjerne ydre lag af blade for at reducere pesticider . Folk ønsker ikke at slippe af med skræl , fordi de fleste næringsstoffer i skræl . Bionedbrydelige og naturlige rense er til rådighed til at rengøre den ydre overflade.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.