hvordan man ser kvinder føder videoer, der er smagfuld og informative

Hvis du er interesseret i at se kvinder føder videoer , så er det klogt at vælge videoer , der vil være mest hensigtsmæssigt at din unikke situation .
Uanset om du er i øjeblikket gravid eller bare er interesseret i fødslen oplevelse , at se kvinder føder på video , kan være smuk eller bare plain traumatisk .
Brug denne artikel til at planlægge , hvordan man finder smagfuld videoer ( også grafisk eller ej) , der fanger mirakel for at have en baby og er også informative til dig .
Mit håb for denne artikel er , at det vil forberede dig til en positiv oplevelse ved at se kvinderne føder videoer .

1
DO indledende forskning om Typer af FØDSELSDATO OPLEVELSER-Der er mange forskellige måder at have en baby og mange . valg, du kan gøre i dit personlige fødsel plan . Før du ser videoer af kvinder føder , kan du læse gennem de forskellige metoder kvinder vælger . ( Se ressource nedenfor for links til yderligere information ) .
Forskellige fødende planer omfatter : et hjem fødsel , naturlig fødsel , medicineret fødsel , kejsersnit ( C-afsnit) , Vand fødsel , Hypno-fødende og ikke-liggende fødsel positioner .
Vælg flere af disse metoder og forskning fordele og ulemper , før du ser videoerne . Hvis det er en opgave for en sundhedsmæssig klasse , er du velkommen til at vælge en
2

LÆS FØDT HISTORIER-. Nu hvor du har nogle oplysninger om fordele og ulemper ved forskellige metoder fødsel , er det tid til at få mere personligt involveret i fødsel historier .
Det arbejdskraft af kærlighed hjemmeside ( se link i ressource sektionen ) har mere end 50 fødsel historier indsendt fra brugerne . De er meget personlige og tager dig gennem rejsen af fødsel gennem hovedet på kvinderne. Det tager dig gennem smerten , kærlighed og ubeskrivelig glæde i processen . Bruge deres søgemaskine til at læse en fødsel historie ved hjælp af den metode, du har forsket ( selvom enhver fødsel historie vil gøre ) .
Dette vil forberede dit sind for det følelsesmæssige rejse , du vil se , når du ser kvinder føder . videoer
3
UR bestemt type kvinder føder VIDEO-Nu er det tid for dig at se videoen
Bliv væk fra websteder som f. eks . som youtube . Type fødslen metode , du er interesseret i ind i din foretrukne søgemaskine med citater .
ex : " se hypnobirth videoer "
ikke se videoer ud af en blog . Sørg for, at de er fra en organisation og godt lavet . Jeg har inkluderet en hjemmeside med gallerier af naturlige fødsel , vand fødsel og hjem fødsel . Disse er godt gjort, og vises med beskrivende titler .

gode råd og advarsler


 • Reserve en tid , så du virkelig kan lade følelserne af video vasken i. I Faktisk kan du ønsker at have den valgte metode oplysninger , fødsel historie og video gemt , så når det er tid kan du gå igennem det .
 • overveje at skrive dine indtryk i et tidsskrift .
 • barnets fødsel er en absolut mirakel , men ser kvinder føder videoer ofte ked af især yngre mennesker . Det er ok . Må ikke forvente visse følelser . Måske ser en kvinder føder naturligt vil overbevise dig til at gøre det naturligt , eller måske vil det overbevise dig at kigge ind i C-afdeling . Dette er en læreproces for os alle .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.