hvordan man skaber min egen gravsten

Mange mennesker forberede sig til deres egne begravelses arrangementer i årene før deres død . Gøre din egen begravelse ordninger er en måde at bevare kontrollen over din sidste hvilested og afbøde stress fra din familie , mens de er sorg . En del af at forberede din egen begravelse og nedgravning arrangementer medfører skabelse eller designet af din gravsten , en proces , der kan være så enkel eller kompliceret, som du vælger
1 .
beslutte, hvilken type gravsten , du ønsker . Traditionelle gravsten er lavet af granit , marmor eller bronze , og som regel har navnet på den afdøde , deres datoer for fødsel og død , og en gravskrift . Der er dog tilpasset gravsten at fremhæve en bestemt karaktertræk eller interesser bliver mere og mere almindelige .
2 .
Forskning virksomheder, der gør gravsten eller specialiserer sig i at designe brugerdefinerede gravsten . De fleste virksomheder, der gør gravsten vil være villige til at arbejde sammen med dig i at designe og skabe en gravsten som en del af at arrangere din begravelse . Tjek forskellige virksomheder og sammenligne priser .

3 .
Design din gravsten . Hvis du ønsker en traditionel gravsten , vil det være så simpelt som at placere en ordre til gravsten med de udeladte datoen for din død . Hvis du ønsker en skræddersyet gravsten , arbejde med et firma , der specialiserer sig i at skabe specialiserede gravsten med henblik på at opnå den kvalitet og effekt , du ønsker .
4 .
Køb din gravsten . Når din gravsten er blevet oprettet, kan det blive opbevaret med en virksomhed eller i dit hjem , indtil det tidspunkt, hvor din begravelse .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.