kan brystimplantater forårsage cyster ?

En kvinde kan vælge at få brystimplantater for en rekonstruktion efter operation eller af rent kosmetiske grunde , såsom en stigning i størrelse eller ændring i form . Som med enhver operation er der risici og fordele forbundet med brystimplantater , og disse bekymringer bør altid drøftes med en læge

cyster


Brystimplantater ikke forårsager cyster . Bryst cyster er væskefyldte blærer i brystet , der føles fast og der let kan flyttes . De er forårsaget når en overvækst af kirtler og væv blokere de kanaler, der leverer mælk til brystvorten for amning .
De er oftest findes hos kvinder i 30'erne eller 40'erne , og normalt ikke kræver behandling , medmindre de er usædvanligt store og smertefulde . Hvis du tror, du har en bryst cyste , bør du se en læge for en undersøgelse , just in case .

Problemer


Ifølge FDA , brystimplantater kan brud og /eller tage gassen på grund af deres alder , eller de måske skal justeres .

Risici


Ifølge Medline Plus , kan brystimplantater føre til problemer amning , tab af følelse , ardannelse eller ujævnt brystvorter . Brystkræftoperation kan også forårsage arvæv omkring implantatet-som kan forveksles med cyster

Advarsel


FDA siger : . " Brystimplantater holder ikke en levetid Enten på grund af brud eller andre komplikationer , du vil sandsynligvis være nødvendigt at have implantater fjernes . Du vil sandsynligvis behov for yderligere lægebesøg , reoperations , eller flytning på grund af en eller flere komplikationer i løbet af dit liv . Mange af de ændringer i dine bryst efter implantationen kan blive kosmetisk uønsket og ikke kan vendes . Hvis du senere vælger at få din implantaterne fjernet , kan du opleve uacceptable dimpling , puckering , rynker , brystvæv tab eller andre uønskede kosmetiske forandringer i brysterne . "

Insight

Om ikke at få brystimplantater er en meget vigtig og personlig beslutning , og du skal overveje alle muligheder før de beslutter at gå under kniven . altid drøfte alle problemer med en læge og forstå alle de risici og fordele forbundet med operationen .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.