natlig hoste hos børn

En hoste er en fælles begivenhed i børn , og angiver en irritation i luftvejene . Årsagerne omfatter luftvejssygdomme , allergi , astma og miljømæssige irritanter , som tobaksrøg og insekticider . Nogle gange kan en dagtimerne hoste bliver værre om natten , og andre hoster kun finder sted om natten . Fordi en natlig hoste kan være et symptom på en alvorlig sygdom , en nøjagtig diagnose er afgørende

Forkølelse og Allergier


Et barn med en kold typisk har overskydende slim i næse og bihuler . Om natten kan slim løbe ned i halsen , som udløser en hoste . Ifølge Dr. Greene , en professor og børnelæge , er forkølelser den mest almindelige årsag til natlig hoste hos børn . Allergier kan også udløse natten hoste , da de kan forårsage den samme opbygning af slim .

Behandling


For natlige hoste på grund af forkølelse eller allergi , anbefaler American Academy of Pediatrics ( AAP ), som giver et barn ekstra væske i hele dagen og tilføje fugt til luften natten med en kold-tåge vaporizer . Selvom mange hoste og allergi medicin kan købes over -the-counter , AAP advarer om, at de varierer meget i deres ingredienser og effektivitet , så forældrene skal altid konsultere deres børnelæge først, før behandling af deres barn med noget medicin .

Kryds


Kryds er en betændelse i de øvre luftveje , som indsnævrer luftvejene lige under stemmebåndene . Den er præget af en markant hoste , der ligner en gøende sæl . AAP , at det er mere almindeligt i vintermånederne , og for det meste rammer børn mellem seks måneder og tre år gammel .

AAP sondrer mellem to typer af kryds : krampagtige og viral . Spastisk kryds , sædvanligvis forårsaget af en mild øvre luftvejsinfektion , typisk kommer pludseligt om natten. Viral kryds udvikler sig fra en mere alvorlig virusinfektion i de øvre luftveje . Ud over de forsegle-lignende bark , bliver vejrtrækningen anstrengt som luftvejene snøre , og faren er , at luftrøret vil fortsætte med at svulme så meget , at barnet ikke længere vil være i stand til at trække vejret .

Behandling


Når et barn vågner med kryds , eksperter på AAP rådgive have ham inhalere varm , fugtig luft i 15 til 20 minutter . Damp kan også hjælpe et barn med viral kryds føle sig bedre , selvom det ikke er lige så effektiv som med spastiske kryds . Uanset hvilken form for krydsets forældre mistænkte deres barn har, jo AAP siger, at det er bydende nødvendigt at kalde børnelæge med det samme at sikre, at flere indgreb ikke er nødvendig. Spastisk kryds forsvinder normalt inden for et par nætter .

Astma

Ifølge den amerikanske Lung Association ( ALA ) , astma , en sygdom, hvor luftvejene snøre til at forårsage åndedrætsbesvær , er den førende alvorlig kronisk sygdom blandt børn . Mest udbredt i fem-til 17- år- årige , det har særlige udløser , som kan omfatte motion , allergi , øvre luftvejsinfektioner , koldt vejr og irriterende . Et tilbagevendende natten hoste kan indikere astma , selv i mangel af andre klassiske symptomer på sygdommen , såsom hvæsen eller stakåndethed .

Behandling

Eksperter på Mayo Clinic råde forældre til at ringe til børnelæge , hvis deres barn oplever en natlig hoste varet mere end et par dage . ( Hvis andre symptomer på astma er til stede , bør forældre søger råd før ) . Hvis astma er diagnosticeret , AAP , at barnet vil blive behandlet under nøje overvågning af hans børnelæge eller en specialist til at styre og kontrollere sygdommen.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.