stofmisbrug hos børn

Stofmisbrug blandt børn er stigende, med op til 70 procent , der har eksperimenteret med stoffer , alkohol eller cigaretter , ifølge Mental Health Matters . Ved ottende klasse , rapport 52 procent af børn forsøger alkohol , har 41 procent brugt cigaretter og 20 procent har brugt hash , i henhold til Greater Dallas Rådet om alkohol Drug Abuse

hyppigt misbrugte stoffer


De mest hyppigt misbrugte stof i skole-alderen børn og unge er alkohol , tæt fulgt af cigaretter og hash .

Faktorer


En af årsagerne til, at børnene citerer for at have misbrugt narkotika er et samlet utilfredshed med den sociale og faglige pres på skolen . Et barns hjem liv også kan påvirke en beslutning om at misbrug af narkotika , og undersøgelser har vist, at børn fra enlige hjem er mere tilbøjelige til at misbruge alkohol .

Peer Indflydelse


Ifølge det nationale institut for alkoholmisbrug og alkoholisme , børn så unge som 13 bliver presset til at drikke og bruge ulovlige stoffer ved deres klassekammerater . Børn i denne alder er under et stort pres for at passe ind

Forebyggelse /Solution


Forældre kan fremme kendskabet til følgerne af stof-og alkoholforbrug ved at indgyde deres børn med positive holdninger og værdier , såsom personlig ansvar og respekt for sig selv og andre .

Overvejelser

Forældre kan lære deres børn om stofmisbrug ved at tale med dem , indstilling regler og tilskynde dem til at vælge venner med omhu.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.