vertigo hos børn

Vertigo er en ubehagelig oplevelse for alle , for børn , kan dette foruroligende og skræmmende . Pædiatriske vertigo stammer fra to kilder : det er enten en godartet positionel vertigo forårsaget af en frygt for højder , ekstreme eller malplaceret svimmelhed hos børn , dog er et tegn på en sygdom eller en tilstand, vil være nødvendigt at blive undersøgt af en læge . Adressering et barns bekymringer vertigo , svimmelhed eller kvalme vil hjælpe dem med at håndtere den følelse af svimmelhed og find ud af, hvad den underliggende årsag kunne være .

Identifikation


Et barn, der oplever svimmelhed som følge af en mærkelige eller usædvanlige situation som hængende på hovedet eller blive for højt op , vil udviser tegn på svimmelhed , kvalme og lejlighedsvis panik . Denne type svimmelhed kan behandles blot ved at skifte holdning: . kommer ned fra højder og hvile er den bedste kur for benign vertigo

Børn , der viser tegn på ekstrem svimmelhed i situationer , hvor vertigo ville være uventede have en uidentificeret betingelse eller lidelse , der kræver lægelig behandling . . Ethvert barn, der oplever svimmelhed i hverdagssituationer skal have den betingelse vurderes af en sundhedsperson

Effects


Mens vertigo i sig selv er ikke en sygdom , er det en alvorlig tilstand , der skal behandles ordentligt ; vertigo ( ikke forårsaget af højdeskræk ) hos børn er et tegn på en anden sygdom eller lidelse og ikke en isoleret syndrom i sig selv . Vertigo kan forårsage et barn til at lide af dårlig hånd-øje koordination , langsommere udvikling i fysiske aktiviteter som ridning en cykel , svimmelhedsfølelse eller kvalme og oplever ringen for ørerne ( tinnitus ) . Andre tegn på svimmelhed omfatter ubalance eller vanskeligt ved at gå, klager over spinning eller roterende fornemmelser , klodsethed eller tab af hørelse

Betydning


Et barn, der oplever ekstreme vertigo skal blive set af en læge eller sundhedspleje specialist . barndom vertigo kan være en indikator for en af flere sygdomme eller tilstande , som vil kræve behandling , medicin eller terapi .

Årsager til pædiatrisk vertigo omfatter hoved eller nakke skade , narkotika -eller alkoholmisbrug af moderen under graviditeten , immundefekt sygdomme , neurologiske lidelser, såsom cerebral parese , hjernetumorer , høretab eller vestibulære lidelser .

Forebyggelse /Solution


For et barn oplever svimmelhed , behandlingen er meget afhængig af barnets alder og den underliggende årsag til svimmelhed . Børn , der har mere alvorlige lidelser vil gennemgå medicinsk og fysisk terapi og i nogle tilfælde en større operation , mens et barn , hvis vertigo skyldes en skade, kan kun nødvendigt at gennemgå fysisk terapi . Visse øvelser kan bruges til at undervise et barn , hvordan man orientere sig som reaktion på oplevelsen af svimmelhed og så håndtere konsekvenserne på en konstruktiv måde .

Overvejelser

Ethvert barn, der udviser tegn på ekstrem svimmelhed i en situation, hvor vertigo ville være uventede bør tages for at se en læge . En MR eller CT -scanning kan være nyttig til at bestemme årsagen til svimmelhed , og hvilke skridt der skal tages for at behandle både svimmelhed og dens underliggende årsag . Som ekstrem svimmelhed kan få vidtrækkende konsekvenser for et barns udvikling, herunder tab af hørelse eller problemer udvikler rumlig koordinering , bør ethvert barn viser tegn på svimmelhed ses af en læge .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.