viceværter syndrom

Alle, der ønsker en intens pleje give ansvaret for en elsket ægtefælle , slægtning eller ven kan komme et offer for denne stadigt mere almindelig lidelse , pedeller syndrom

Definition


Anerkendt af sundhedspersonale , pedeller Syndrome er de følelsesmæssige og fysiske stress fra at tage sig af en alvorligt syg person , for hvem der er et stærkt bånd af kærlighed eller venskab .

Symptomer


pedeller erfaring fysiske , følelsesmæssige og psykologiske udmattelse , sløvhed , et behov for omlægning og en stigende ønske om at blive et andet sted .

Stages


"De Caregiver Survival Series " af James R. Sherman , Ph. D. , lister tre faser , der kan udvikle sig fra syndrom til udbrændthed . Frustration stammer fra ikke at se tilstrækkelige fremskridt hen imod genopretning , depression omfatter længere perioder med hjælpeløshed , tab af koncentration og kontrol og fortvivlelse fører til håbløshed og vrede

Konsekvenser


Undersøgelser af Harvard Medical School og University of Pennsylvania antyder sund . ægtefæller over større risiko for død sig selv som en følge af den frygt og stamme fra elskede partnere sygdomme .

Overvejelser

Nem en omsorgsperson fysiske belastning med hjemmesygepleje og husholdning hjælp . En støtte -gruppen opfordrer taler , deling og læring med andre .

Self-Care

Hvis du oplever pedeller Syndrom , kan du findi t nyttigt at skrive følelser i et tidsskrift . Sæt positive mål , såsom fornyelse en hobby eller besøger biblioteket , og komme ud og motion med en daglig gåtur .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.