faderskab testning oplysninger

En faderskabstest identificerer den biologiske far til en person. Faderskabstest er nogle gange nødvendigt for et barn af en ugift kvinde at være juridisk beføjet til finansiel støtte fra sin far . Hvis en kvinde er gift , er hendes ægtefælle juridisk anses for at være faderen til hendes barn , medmindre en faderskabstest viser ellers

Fakta


Moderne faderskab tests er foretaget ved at indsamle DNA-prøver fra barnet og den formodede far til sammenligning. DNA- test er 99,99 % nøjagtige .

Historie


De første faderskab test blev udført i 1920'erne ved at sammenligne blodtype og blev stort set ineffektive . Af 1970'erne , kunne forskerne udelukke en person som et barns far med 80 % nøjagtighed ved at undersøge blod proteiner . DNA- test blev udviklet i 1980'erne .

Tidsramme


Faderskab test kan gennemføres i livmoderen ved en proces kendt som CVS så tidligt som 10 til 13 svangerskabsuge . En fostervandsprøve , udfærdiget i 14 til 20 uger fra befrugtningen , kan også give genetisk materiale til testning . Efter fødslen , kan et barn blive testet på ethvert tidspunkt.

Fordele


Ved at oprette biologisk slægtskab , kan faderskabstest hjælpe et barn at få adgang til sin fars sygeforsikring , offentlige ydelser , og sygehistorie .

Advarsel

procedurer, der anvendes til indsamling af genetisk materiale i livmoderen som CVS og amniocentisis bære en lille risiko for spontan abort . Læger anbefaler ikke disse tests foretages udelukkende at fastlægge afstamning .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.