fysiske faser af graviditeten

:

Tidlig fysiske symptomer på potentielle Graviditet


Der er mange fysiske symptomer på en potentiel graviditet , som kan være til stede , før en test er i stand til at rapportere det . Symptomer-såsom kramper , pletblødning , ondt i bryster , træthed og en fraværende menstruation-er de tidlige fysiske tegn på graviditet . Kroppen reagerer på disse måder , fordi fosteret er ved at blive implanteret på væggen af livmoderen og begynder at udvikle sig hurtigt .

Fysisk Stadier i 1. 2. trimester


Det første trimester er fysisk kendt for at være den hårdeste til at udholde i hele graviditeten , da fosteret-der begyndte som en lille klynge af celler-bliver et foster og udvikler alle de større organsystemer . Dette medfører, at moderens hormoner at stige . Som en følge heraf kan en række fysiske ændringer sker . Bryster kan føle bud blålig vener kan forekomme på tværs af brystet , og træthed er mere fremtrædende end i nogen anden trimester .

I det andet trimester , da morgenkvalme synes at aftage , kan mere energi blive genereret. Siden prænatal vitaminer er blevet forbrugt i flere uger , moms-at -være at finde , at deres hud gløder og deres hår er skinnende og tykkere .

Fysisk Faser i 3. trimester


I tredje trimester , baby bliver klar til livet uden for livmoderen , og plukveer kan almindeligvis mærkes på ethvert tidspunkt. I modsætning til rigtige veer , er de uregelmæssige . En mild stramning af livmoderen forekommer . Det kan gå væk, hvis du bare går rundt . Hertil kommer, at på grund af abdominal pres fra vækst af barnet er det almindeligt, at huden på maven begynder at føles stram og kløende . Det sker , fordi barnet næsten er fuldt modnet , og det kan resultere i strækmærker , hvis ubehandlet med vitamin-beriget lotion.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.