hjem hoste retsmidler til børn

I dagens verden lægebesøg , recepter og endda over-the-counter medicin kan være dyrt , og kan ofte mere , at der er behov for . Der er sundere , mere naturlige måder at lindre symptomerne på en forkølelse eller influenza , især for børn . Den fælles hoste er en af de nemmeste symptomerne for at lindre med simple husholdnings ingredienser , som de fleste mennesker holder i deres pantries

Boghvede Honey


Boghvede honning er en af de mest almindelige relievers af hoste hos børn . Den søde sirup frakker halsen og letter irritation og samtidig øge den ciliaere indsats i lungerne . Men selv om honning er fantastisk til hoste i unge , aldrig give honning til et barn under 18 måneder gammel . Honning kan være fatal for spædbørn på grund af botulisme sporer .
blande citronsaft med honning i en kop varmt vand ( næsten en te ) vil også hjælpe med at lette hoste og kan være mere smag-venlige for barnet . Nogle børn bryder mig ikke om smagen af honning i sig selv . En teskefuld honning kan også føjes til et glas druesaft med henblik på at overtale en kræsen barn .

te og pebermynte


te har ofte en lindrende effekt på irriteret i halsen . Kamille te er en af de mere almindelige teer på markedet , der vil hjælpe lette hoste i et barn . Da kamille er sådan en lys-aromatiseret te , de fleste børn ikke noget imod smagen
te lavet med pebermynte tjene et dobbelt formål . de vil lette en hoste , og de vil hjælpe med at bryde op overbelastning . Pebermynte dråber eller møntanstalter er en nem bestikke for børn, der er modstandsdygtige over for medicin . Til et barn det er simpelthen et stykke slik , de ikke indser , at det vil hjælpe med lægemidler måder .
te og pebermynte samt urter som rosmarin , timian og horehound kan være stor relievers af ikke blot hoste , men overbelastning Vil forstyrre maver og tilstoppede bihuler .

Basic Care


Om en hoste er tør eller overbelastet , fugt i luften hjælpe gevaldig til at lempe lungerne . Fordampere eller endda en gryde med kogende vand på komfuret kan hjælpe .
holde en hydreret barn vil hjælpe fortynder slim, hober sig op i lungerne for en kronisk hoste , samtidig med at lettere omsætning i en tør hoste . Et barn bør drikke seks til 10 glas vand i løbet af dagen for at opretholde en stabil hydrering .
Undgå fødevarer, der er salt eller krydret er tilrådelig. Salt og tunge krydderier kan forårsage begrænsning i allerede forværret luftvejene , øget hoste stedet for at falde det . Meget at et barns skuffelse , is og andre frosne lækkerier bør også undgås, da en dramatisk fald i kropstemperatur har en tendens til at udløse hoste spasmer .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.