hudens elasticitet efter overgangsalderen

Hvis du er i overgangsalderen , du har sikkert bemærket en masse ændringer foregår både inde og ude . Et par af disse er velkomne , men mange er ikke . En ting du måske har bemærket er tørrere , mere rynket hud , der ikke synes at " hoppe " tilbage i form som det engang gjorde . Dette skyldes overgangsalderen forårsager nedsat hormonproduktion påvirker østrogen i særdeleshed . Dette fald i østrogen er direkte relateret til udseendet og fornemmelsen af din hud , samt sin elasticitet :

Hvad er Elasticitet ?


Den hudens evne til at " hoppe " tilbage er kendt som elasticitet . Elasticiteten eller smidighed i huden tilskrives to proteiner kaldet kollagen og elastin i dermis , eller lavere lag af huden . Disse to stoffer der danner fibre , der holder huden sammen og give den fleksibilitet .

Overgangsalderen Effects


Når du når overgangsalderen din produktion af reproduktive hormoner falder . Tab af østrogen er direkte forbundet med tab af hudens elasticitet . Som Women's Health Amerika forklarer det , " Østrogen synes også at øve stærk indflydelse på ældning af huden. Østrogen receptorer er lokaliseret i huden , og undersøgelser viser, at østrogen øger aktiviteten af hudens fibroblaster , celler, der producerer kollagen . Kollagen er bindevæv væv , der tilføjer '' plumpness '' til huden , der giver det struktur , tone og tykkelse . Det hjælper med at holde fugten i huden ved at sikre produktion af hyaluronsyre og sur mucopolysaccharides . "

Manifestationer


tab af elasticitet efter overgangsalderen har mange manifestationer . Du kan mærke , for eksempel , at når du tag fat i huden af oversiden af din hånd eller din kind , at huden ikke genvinde sin form straks . Du kan også observere forandringer i huden som mere rynker og en hængende udseende . Din hud kan se tyndere på grund af faldende østrogen niveauer .

Hormonsubstitutionsbehandling


Forskning viser , at hormonbehandling kan hjælpe med at holde vedligeholde elasticitet af huden . M. G. Shah og H. I. Maibach fra University of California , San Francisco , School of Medicine har konstateret , at " østrogen synes at støtte forebyggelse af hudens ældning på flere måder . Denne reproduktive hormoner forhindrer et fald i huden kollagen hos postmenopausale kvinder , aktuelle og systemisk østrogenbehandling kan øge hudens kollagen indhold og derfor opretholde hudens tykkelse . Hertil kommer , fastholder østrogen hudens fugtighed ved at øge syre mucopolysaccharides og hyaluronsyre i huden og eventuelt bevare stratum corneum barriere funktion . Sebum er højere hos postmenopausale kvinder, som fik hormonbehandling . Rynker også kan nyde godt af østrogen som følge af virkningerne af hormonet på den elastiske fibre og kollagen . "

Forebyggelse /Solution

altovervejende løsningen til tab af elasticitet efter overgangsalderen er genopfyldning af hormonet østrogen . Dette kan ske ved oral indtagelse eller topikalt via lav-dosis østrogen cremer . Forskning viser et gennemsnit på 48 procent mere kollagen i huden af kvinder, som gennemgår østrogenbehandling i forhold til , at kvinder , der ikke gør.

Hvis du ikke ønsker at bruge hormon udskiftninger , der er bevis for, at kosttilskud Lutein giver fordele for aldrende hud , såsom øget hydrering , elasticitet og lipid genopfyldning . Andre mere naturligt middel til at bevare hudens elasticitet omfatte indtager Omega 3 -fedtsyrer , wakame tang og vedligeholde en kost, der er høj i frisk frugt og grøntsager og lav i animalske produkter som kød og mælk .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.