hvordan man kan undgå at blive syg dette efterår

Vejret er skiftende , og det virker som om alle omkring dig er syg . Her er et par nemme måder at undgå at få en forkølelse eller influenza denne feriesæsonen
1 .
Drik masser af vand . Hvis du er dehydreret , er din krop kører på mindre end fuld styrke , hvilket gør det mindre sandsynligt, at være i stand til at bekæmpe de bakterier , der er i luften omkring dig . Sørg for at drikke mindst 6-8 kopper vand om dagen .
2 .
Få masser af søvn . Mens du sover , er din krop bruger mindre energi på dag til dag aktiviteter , og mere på at bekæmpe off bakterier . For, at du får mindst 8 timers god søvn hver nat kan betyde forskellen mellem at dræbe bakterier , før de gør dig syg , og har influenza , at alle har .

3 .
Tør dit hår efter dit brusebad . Hvis du har langt hår , det tager lang tid at tørre , hvilket er lang tid af dit hoved bliver våd og kold . Vidste du , at du mister de fleste af dine kropsvarme gennem toppen af dit hoved ? Når du kommer ud af bruseren , tage et par minutter at blæse tørre dit hår .
4 .
Tag immune boostere . Nogle mennesker er uenige om , hvorvidt eller ikke koldt medicin hjælper , men der er andre , mere naturlige produkter, som du kan tage , før du er syg , for at forhindre sygdom . Prøv Emergen-C , som er et pulver, du blander med et glas vand ( som vil hjælpe dig drikker en af dine 8 glas ! ) . Det smager lidt ligesom en flavored Seltzer , men det er fyldt med vitaminer . Prøv også at Grapefrugt Seed Extract . Det kommer i en lille flaske på de fleste naturlige føde eller supplere butikker . Sætte et par dråber i et glas vand , og det øger dit immunforsvar som ingen forretning .

gode råd og advarsler • Glem ikke at bundte op , når du gå udenfor ! Vejret kan ændre sig hurtigere, end du tror. Efterlade et tørklæde eller hat i din bil eller din taske , hvis du får overrasket over kulde .
 • Hvis du bliver syg , så prøv at tage en fridag så hurtigt som muligt . Hvis du kan holde dig i sengen i 24 timer og drikke masser af væske og holde dig varm , kan du være i stand til at slippe af med det hurtigt .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.