ph balance i mennesker

Science 's standard metode til at måle niveauet af surhedsgraden i organisk materiale er pH , der står for Potentielle brint. Mens pH ofte er refereret i forhold til jord og vand behandlinger , bør det være af stor interesse for mennesker , fordi det menneskelige legeme har sin helt egen pH balance

Hvad Er pH gøre?


Den resterende del af syrer og baser i vores krop , målt pH , holdes i nær-perfekt harmoni . Opretholde en passende balance tillader vores krop effektivt at behandle næringsstoffer og mineraler og filtrere de unødvendige statister , vi indånder , spiser og drikker på daglig basis . Korrekt pH- niveauer giver vores celler med en let basisk miljø , som hjælper med at forebygge bakterier , vira og sygdomme i at tage fat og overtage vores kroppe .

bor i Balance


En pH -niveau på 0,0 er rent sur, og en pH- niveau på 14,0 er rent basisk ( eller grundlæggende ) . Vores kroppe arbejde for at fastholde en overordnet pH-niveau , der er meget tæt på 7 . 0 ( neutral ) . Ifølge NaturalHealthcareStore. com , fastholder den menneskelige krop et par forskellige pH balance . Blod og væv skal være ca 7,3 ( svagt basisk ) , mens urin og spyt bør være i intervallet 6,8 til 7,0 .

Det er af afgørende betydning for den menneskelige krop til at opretholde en afbalanceret pH . Hvis en persons blod pH balance falder under 6,8 , celler har potentiale til at ændre struktur , funktionsfejl , ikke regenerere og muligvis dø . Lavt blodtryk pH balance kan forårsage fejlernæring og opbygningen af toksiner i kroppen . Healing kapaciteter er også mindsket , hvis kroppens samlede pH -niveauet ikke er svagt basisk .

Forskellige dele af kroppen har forskellige pH-værdier


Den menneskelige krop har mange forskellige interne systemer , og mens alle er indbyrdes forbundet, mange vedligeholde deres egen pH- niveauer . Maven med sine mavesyren , for eksempel , fastholder en let sur pH-balance . Hjernen på den anden side er mere basisk med en pH balance på 7,1 . Skeden fastholder en pH balance på 4 , med henblik på at aggressivt bekæmpe infektioner , mens den på samme tid giver et optimalt miljø for mælkesyrebakterier , de " gode " bakterier , der holder andre bakterier ud .

Årsager til en ændring i pH


Når en pH balance svinger fra det normale område , det typisk dips under 6,8 , hvilket medfører et surt miljø . Stress kan være udsat for toksiner og fattige at sove og spise vaner bidrage til skabelsen af en sur indre miljø , og mange læger mener, at dette er årsagen til stigningen i sygdom og sygdom .

specifikke årsager til En ændring i pH omfatter forbrug af alt for mange syredannende fødevarer og ikke nok alkaline -dannende fødevarer , en calciummangel , visse lægemidler , og selv den naturlige aldringsproces . Visse respiratoriske og metaboliske sygdomme kan også forårsage en pH-værdi ubalance .

Symptomer på en pH Ubalance

Åndenød og åndedrætsbesvær kan være tegn på en pH ubalance . Ledsmerter, kan Gigt , vægtøgning og vægttab , kronisk træthed , allergi , acne og mere alvorlige tilstande som f. eks hjerteanfald og tilbagevendende infektioner også være tegn på en pH ubalance .

Måling af pH

Du kan måle pH niveauet for dit spyt brug af pH- papir , der kan købes fra specialbutikker , kataloger og hjemmesider . Ifølge AlkalizeForHealth. net , mindst to timer efter et måltid vente , så fylder munden med spyt to gange for at sikre, at spyt du bruger til testen er ren . Sted spyt på pH papir , og derefter vente på resultaterne. Ideelt set bør pH papiret bliver blåt . Hvis ikke , . re-test i to timer Sammenlign dit resultat ( er ) med farvekort , der bør omfatte med pH papir for at se , hvor din pH niveau er .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.