smitsomme hududslæt hos børn

Børn kan udvikle udslæt fra at røre giftige planter , ved at røre en ætsende rengøringsmiddel , eller ved at fange en virus , der forårsager et udslæt . Udslæt , der vises på huden som følge af at røre en kemisk , kan det let behandles og ikke udgør en risiko for andre børn . Hvis udslættet skyldes en giftig plante eller en virus , men forældrene skal være klar over , at udslættet kan sprede sig til andre

skoldkopper


Chicken pox er en virussygdom , der får huden til at udvikle røde knopper . Disse røde knopper er normalt væskefyldte og meget kløende , og kan dukke op hvor som helst på kroppen , herunder ansigt, hals , bryst , ryg , arme og ben . Det er meget vigtigt ikke at lade dit barn gå i skole , indtil deres blærer er alle healing , da denne sygdom er meget smitsom for andre .

Poison Ivy


Poison Ivy er en tre-bladede plante , der vokser i skove og skovområder . Bladene kan lejlighedsvis har små , røde pletter på dem og takkede kanter . Når huden kommer i kontakt med disse blade , det frigiver et kemikalie, der får huden til at udvikle en rød , icthy udslæt . Hvis en anden person rører ved udslæt , kan det sprede kemikalier fra planten på deres hud . Derfor er det vigtigt at isolere et barn med Poison Ivy for at undgå utilsigtet eksponering for andre børn .

Mæslinger


Mæslinger er en almindelig sygdom , der forårsager ansigt og krop til at udvikle en brun udslæt , og er typisk ledsaget af tilstoppet næse og en hoste . Mæslinger er meget smitsom for andre , og kan spredes fra person til person nemt .

Poison Oak


Poison eg er en anden giftig plante , der frigiver kemikalier gang i kontakt med huden . Giften eg Anlægget er en behåret vin , der ender træer i skove og skove . Når rørt , kan det medføre, at huden til at udvikle en vred udslæt , der klør og brænder . Kontakt med en anden persons hud kan sprede udslæt , så bør al kontakt med andre mennesker undgås , indtil Giften eg er behandlet .

skarlagensfeber

Skarlagensfeber er en sygdom forårsaget af Streptokok bakterier , og forårsager en alvorlig ondt i halsen og en rød , plettet udslæt , der gør huden føles ru at røre ved . Skarlagensfeber er ekstremt smitsom og bør behandles med antibiotika , for at det skal fjernes . Før antibiotika blev opfundet , skarlagensfeber var ofte med dødelig udgang.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.