udvikling af grov motoriske færdigheder

:

udvikling af Gross Motor Skills


Når dit barn er født, hun allerede har nogle grov motoriske færdigheder. Da hun tager sit første åndedrag og begynder at jamre , er hendes arme og ben allerede flailing om . De ryster med den indsats , men hun vil snart blive mere koordineret . I løbet af de næste mange år vil du se hende nøje , spekulerer ofte om hun er normal i hendes udvikling . Hvordan hun udvikler sin grov motorikken vil fortælle en masse om hendes generelle udvikling .

Your Brain


Hjernen er en utrolig kompliceret og sofistikeret Processing Unit . Området er ansvarlig for flytning af dit højre ben er adskilt fra det område der er ansvarlig for flytning af din venstre arm . Faktisk er den højre side af hjernen er ansvarlig for bevægelse på venstre side af kroppen og venstre hjerne til den rigtige side . Derfor normal hjernens udvikling i livmoderen , er det første skridt i grov motoriske udvikling .

dine nerver


Ikke alene må hjernen sende den rigtige signaler , men de nerver udfører signalerne skal arbejde ordentligt hele vejen fra hjernen til slutningen kilde . De signaler sendes ved at passere kemikalier fra en nerve til den næste , er meget ligesom el sendt ned en linje . Nerverne skal være korrekt tilsluttet og isoleret for de kemikalier , der skal videregives korrekt .

dine muskler


Muskler skal også udvikles , forbundet til de nerver, der giver dem kommandoer og er knyttet til dine knogler på en måde , der vil give dem til at reagere på de signaler , de modtager , til at optage og slappe af på kommando . Muskler udvikle masse og styrke , når de anvendes , men er svage og floppy hvis kommandoer ikke komme igennem .

Gross Motor Skills

grovmotorisk refererer til den store muskler, der bevæger os i generelle måder såsom at kravle , gå , løbe , hoppe , kaste , drejning vores hoveder og skiftende position . De er de muskler , vi bruger til balance og koordination . Hvert trin i motoriske udvikling bygger på de forskellige trin før . Dit barn skal kunne holde hovedet op for at løfte brystet fra tæppet , for at starte gennemgangen. Han skal kunne stå foran at lære at gå , før han lærer at køre .

Milepæle

Udviklingen af grov motoriske færdigheder sker på en forudsigelig rækkefølge . Inden for et bestemt aldersgruppe , bør børn være i stand til at udføre visse opgaver . Ethvert barn udvikling boglister disse . Hvad er vigtigt at vide, er , at en forsinkelse i udviklingen i et område er sandsynligvis ikke bekymrende , hvis det ikke er forbundet med forsinkelser i andre områder . Et barn , der Babbles og smiler og griber på genstande og interagerer passende , men er ikke helt kravler når barnet bøgerne sige, at han skulle bare udvikle på sin egen kurs . Et lille barn , der går med en ulige gangart , gør gryntende lyde , men ingen vokal lyde og griber på genstande , men konsekvent savner kræver omhyggelig ser og sandsynligvis yderligere vurdering .

Forsinkelser

Vores hjerner , nerver og muskler har en fantastisk evne til at kompensere for fejl i udviklingen. Tidlig indgriben er nøglen til at hjælpe et barn overvinde en udviklingsmæssig problem . Pædiatriske neurologer kan diagnosticere forsinkelser . Fysisk og ergoterapi kan bidrage til at genetablere dårlige forbindelser , at træne musklerne fungerer normalt , og styrke underudnyttede muskelgrupper . Hvis dine instinkter fortælle dig noget er galt , forfølge evaluering og presse på for at gribe ind på vegne af dit barn .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.