forskellige former for hukommelsestab

Du har mistet dit nøgler og spekulerer på, om det er simpelt glemsomhed eller noget mere alvorligt . At tale med din praktiserende læge er det første skridt til at forstå , hvad slags hukommelsestab du står . Hvis en specialist der er behov for , kan din læge henvise dig til en neurolog eller en geriatrisk psykiater

Memory Ændringer med Aging


. Mild absentmindedness , ligesom at miste dine briller eller glemme et navn , er en del af aldring og som regel ikke viser et alvorligt problem. Men aldring kan skabe mere alvorlige problemer , såsom amnestic mild kognitiv svækkelse eller demens . De to mest kendte typer af demens er Alzheimers sygdom og vaskulær demens .

andre former for Hukommelsestab


Der er reversible former for hukommelsestab forårsaget af medikamenter , skader i hovedet , depression , alkoholisme og vitamin B -12 mangel . Din læge kan hjælpe lokalisere årsagen og anbefale den rette behandling .

Hvornår Se Doctor


The Mayo Clinic webside anbefaler , at hvis du har nogen bekymringer hukommelsestab ( eller en elsket en hukommelsestab ) , har en læge prøve at finde årsagen. Mange ting kan forårsage hukommelsestab , og nogle af dem er reversible .

Hukommelse Tips


Hvis du oplever glemsomhed , der er ting , der kan hjælpe . For eksempel kan du holde "to do " lister , engagere sig i fysisk og mental motion , og begrænse din alkoholindtag .

Nyttige Ressourcer

The National Institute on Aging 's webside har en liste over agenturer , der kan hjælpe den enkelte og familier der beskæftiger sig med problemerne i hukommelsestab .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.