oplysninger om træning bold størrelser

Workout kugler er blevet udråbt som værende sjovt at træne med , samt hjælpe dig til at tone din krop nemt . Det giver en lav effekt træning , der hjælper dig med at forbedre balancen . Dog vælge den korrekte størrelse træningsbold for at undgå skader

For Børn


En 18- tommer træningsbold er bedst for børn . Når de når en højde på 4 fod 11 inches , vil det være tid til at flytte dem videre til den næste størrelse bold , der er 55 centimeter .

55 Centimeter


Den 55- centimeter bolden er designet til personer, der er mellem 4 fod 11 inches og 5 « fod 3 inches .

65 Centimeter


Den 65- centimeter bolden er for folk mellem 5 fod 4 inches og 5 fod 11 inches høj

75 centimeter


Hvis du måler over 6 meter høj , købe 75 . -centimeter bold for at undgå skade din ryg . Det er en passende størrelse for folk mellem 6 meter op til 6 fod 9 inches .

Andre navne

Workout kugler kaldes motion eller stabilitet bolde . Generelt har de alle henviser til samme stykke udstyr . Du kan finde dem på sportslige levering butikker eller online .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.