træningsprogrammer for børn

Ifølge en CBS rapport , er 15 procent af amerikanske børn betragtes overvægtige eller fede . Undervisning af børn , at motion er en vigtig del af at være raske , kan nogle gange være en udfordring , fordi der udøver ofte virker som arbejder for børn . Der er dog måder at lave udøve sjov for børn og gøre dem mere tilbøjelige til at ville fortsætte en workout rutine

springer Rope


Ikke blot springe reb giver et stort hjerte-kar- arbejde ud , men også et væld af spil til timevis af sjov . Men for at være et nyttigt redskab , det kræver mere end blot aflevering et barn et reb , børn har tendens til at blive kede af simple legetøj temmelig hurtigt . I stedet få et par folk sammen og prøve forskellige dobbelt-hollandsk spil . Ikke blot vil dette give en stor hjerte-kar- træning, men også tilskynder teamwork og limning . En anden måde at sætte en tur på hoppe reb er at tilføje nogle upbeat musik eller har en konkurrence om at se, hvem der kan springe mest.

Vand Aerobic


En anden sjov aktivitet, der vil hjælpe børn holde op med en fitness regime er vand aerobic . Doing aerobe øvelser i vandet i modsætning til på land kan til tider være endnu mere fordelagtigt , fordi vand fungerer som en form for modstand , som hjælper med at forbrænde flere kalorier i den samme mængde tid . Hvis barnet ikke har adgang til en pool i sit hjem eller i nabolaget , en ugentlig eller hver anden uge tur til den lokale fritidsklubben ville være en sjov måde at bryde en ugentlig rutine . Nogle eksempler på vand aerobic er svømning med en kickboard , sprællemænd , sne skiløb og dybt vand jogging .

forhindringsbaner


Opbygning af et forhindringsløb , indendørs eller ud , er en fantastisk måde at ikke kun få børn begejstrede udøver men også giver mulighed for en bred vifte af aktiviteter og mentale udfordringer . Afhængigt af hvor meget plads du har , kan en forhindringsbane består af sprint , vægtløftning , balance , hånd-øje koordination og teamwork , mulighederne er næsten uendelige . Indbydende andre børn fra kvarteret vil også give dine børn en mulighed for at arbejde på venskab bygge -og konkurrence

Yoga


Doing yoga på en ugentlig basis hjælper med at holde kroppen smidig og stærk , men også øger stabiliteten , koordinering og kropsbevidsthed . Undervisning af børn kunsten at yoga ikke kun hjælper med at holde dem i form , det hjælper også at indgyde ideer af selvværd , selv-empowerment og betydningen af afslapning . Indførelse af dit barn til yoga , kan give dig indre ro, samt fred og ro .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.