hvad er årsagerne til kramper efter overgangsalderen ?

For de fleste kvinder perimenopause begynder engang i løbet af deres slutningen af fyrrerne til først i halvtredserne og kan vare op til ti år. Perimenopause begynder , når den kvindelige krop begynder at stoppe produktionen af hormonet østrogen på sit tidligere niveau . Denne periode er typisk benævnt " ændring af life " , fordi stort set alt i en kvindes liv ændringer som følge heraf. True overgangsalderen begynder , når perimenopause slutter . Symptomer under perimenopause og strækker sig ind overgangsalderen kan omfatte mavekramper

Kramper efter menopausen


Udtrykket " kramper efter overgangsalderen " er ofte brugt af kvinder, der stadig oplever kramper , selv efter at gå et helt år uden en menstruation . Menstruationskramper er et resultat af ægløsning , så længe en kvinde er ægløsning hun vil fortsætte med at opleve kramper . Det er sandsynligt, at det, der typisk benævnes cramping efter overgangsalderen er faktisk kramper under perimenopause .

physcial Eksamen


Kramper er ikke et symptom normalt forbindes med ægte overgangsalderen . En kvinde , der ikke har haft en periode for mere end 12 måneder og er stadig oplever kramper bør drøfte hendes symptomer med sin læge eller gynækolog , da dette kan være et symptom på et mere alvorligt problem .

Forberedelse til eksamen


A menopausale kvinde , der søger lægehjælp fra hendes læge eller gynækolog bør forberede visse oplysninger på forhånd . Hun skal holde styr på eventuelle symptomer, der kan virke usædvanlige eller unormale , herunder hedeture , mavekramper , inkontinens , osv. Hun bør også skrive ned nogen spørgsmål, hun måtte have for at sikre, at hun ikke glemmer at spørge dem under høringen del af eksamen . Hun bør overveje hendes svar på almindelige spørgsmål såsom , hvilke symptomer hun oplever , og om der er noget hun gør , som giver lindring .

Medicin


Selvom overgangsalderen er en naturlig del af en kvindes liv og ikke kræver nogen medicin , visse symptomer på overgangsalder , herunder kramper , kan lindres med passende medicin . Hormonbehandling kan ordineres til at lindre hedeture og kramper , kan lavdosis antidepressiva være hensigtsmæssigt at udjævne humørsvingninger , og bisfosfonater kan anbefales for at undgå knogleskørhed .

Sund livsstil

Leve en sund livsstil er den bedste metode for de fleste kvinder, der gennemgår ændringen af livet . At afhjælpe hedeture , kramper , nattesved , og andre symptomer , bør kvinder får regelmæssig motion , undgå kendte symptom udløser , spise afbalancerede måltider , får masser af søvn , og stoppe med at ryge . Regelmæssig lægekontrol eksaminer er også en anbefalet del af en sund postmenopausale livsstil .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.