konstant febre hos børn

En feber er en stigning i kroppens temperatur, der er muligvis et symptom på en underliggende tilstand , såsom en forkølelse eller virus . Konstant febre hos børn-også kaldet kronisk feber-er dem, der forekommer gentagne gange over tid . Fever funktioner i et barns krop som en reaktion på sygdom og stimulerer immunforsvaret til kamp virus eller bakterier og dræber bakterier . En feber kan udvikle sig på en række af hastigheder og kan være så lav som 100,4 grader op til 104 grader Fahrenheit

Årsager


Konstant febre hos børn kan være forårsaget af at opleve en række af virale infektioner eller forkølelse . Tilbagevendende feber kan også være forårsaget af recidiverende infektioner såsom tuberkulose , tyfus og malaria . Andre medicinske tilstande , der kan forårsage konstant feber omfatter autoimmune sygdomme såsom lupus eller juvenil reumatoid arthritis .

Behandlingsmuligheder


For milde infektioner forårsager kronisk feber , på aspirin feber nedsættere kan bruges til at nedsætte feber og lindre symptomer såsom som ømhed og kulderystelser . Børn med konstante feber , bør også få masser af hvile og øge væskeindtagelse for at undgå dehydrering . Din børnelæge kan også anbefale brugen af pædiatriske elektrolyt tilførsel af vand løsninger for at bevare dit barns mineralindhold . Prøv at give dit barn en lunken bad og klæde hende i let tøj at gøre hende mere behageligt , mens du oplever feber symptomer . Behandling af alvorlige underliggende sygdomme-såsom autoimmune sygdomme såsom lupus eller hyperthyreoidisme-der er årsag dit barn til at opleve konstant feber , vil afhænge af , hvilken type infektion og den måde , hvorpå din børnelæge vælger at behandle den betingelse .

Overvejelser


I sjældne tilfælde kan din børnelæge være i stand til at fastslå årsagen til en konstant feber . Disse typer af feber tendens til at være bakterielle infektioner hos yngre børn og betændelse i bindevæv hos ældre børn . Hvis din børnelæge bestemmer , at dit barns konstante feber er af en ukendt oprindelse , kan han kræve, at dit barn skal gennemgå en positronemissionstomografi scanning , også kendt som en PET- scanning . En PET -scanning er minimalt invasive og radionukleid billeddannelse test , der producerer tre-dimensionelle billeder af ethvert organ i kroppen som hjerte , lever eller hjerne . En PET- scanning giver normalt en tidlig diagnose af årsagerne til konstant feber og kan fjerne behovet for invasive diagnostiske test .

Forebyggelse


Forebyggelse febre i børn kan ikke altid være muligt, men forældre kan sørge for at deres barn klarer hyppige hånd-vask som en forebyggende metode til at reducere sandsynligheden for, at han vil kontrakt feber-forårsager infektioner, såsom forkølelse og vira . Børn skal opfordres til at vaske deres hænder regelmæssigt i løbet af dagen , især efter brug af toilettet , før måltider og efter at have spillet med og klappedyr dyr .

Advarsel

Hvis dit barn lider af en konstant feber-og er også oplever stivhed i nakken eller den manglende evne til at bøje nakken og følsomhed over for lys-det er muligt at hun kunne være tegn på en meningitis infektion . Meningitis er en alvorlig og potentielt dødelig infektion , der kræver øjeblikkelig medicinsk behandling .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.