fakta om Mirena prævention

Hvis en nyere form for prævention er, hvad du vil, uden besværet med at huske at tage det hver dag , kan Mirena være det rigtige for dig . Mirena er en t-formet stykke er skrevet af lægen og kan være effektiv i op til fem år

Hvad er Mirena ?


Mirena er en nyere form af en antikonception til kvinder . Forskellen mellem Mirena og andre former for hormanal prævention er, at det ikke er indtages oralt . Snarere Mirena , er en t-formet , små , plast , bøjelige stykke, som lægen steder i din livmoder . Denne t -formet stykke vil levere små mængder af hormoner i livmoderen . Når den er placeret ved din læge, vil patienten skal kontrollere trådene en gang om måneden .

Hvornår Start


Først skal du kontakte din læge om at bruge Mirena som din form for prævention . Hvis du både beslutter dette er den bedste form for prævention for dig , skal din læge placere præventionsmiddel syv dage efter din menstruation for de mest effektive resultater .

Forholdsregler og sikkerhed


Spotting af blod eller kontinuerlig blødning kan forekomme . Hvis dette sker , konsultere din læge, da Mirena ikke kan være rigtigt for dig . Selvom Mirena er placeret af din læge, skiftende kan forekomme , og plast kan fange eller endda punktering del af livmoderen . Undersøgelser har vist, at Mirena også kan forårsage underlivsbetændelse betændelse , men det sker hos færre end 1 procent af brugerne . Hvis nogen af disse problemer opstår , ringe til din læge straks .

Fordele


Mirena er op til 99 procent effektiv . Mange kvinder kan godt lide, at det er ikke en pille , der skal tages dagligt , og derfor kan du klare dit sind af den daglige rutine . Mirena kan startes og derefter stoppes når som helst , hvis børn er vilde .

Cost

Prisen for prævention kan variere , og sandsynligvis vil det afhænge af den type forsikring, du har . Selvom Mirena kan være lidt dyrere end en pille eller plaster på første , i løbet af tiden , Mirena er typisk billigere .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.