fostrets udvikling i tvillinger

Ifølge den amerikanske Department of Health og Human Services , er det øgede antal flerfødsler et resultat af flere kvinder opfatte ved hjælp af fertilitetsbehandlinger og blive gravid over 30 år . I modsætning til enkelt graviditeter , er de fleste tvillingegraviditet betragtes som høj risiko , så en mor , får en særlig prænatal pleje og tage ekstra forholdsregler for at sikre sunde fostre udvikling i hele hendes graviditet . Hun kan blive henvist til en maternel-føtal specialist ( perinatologist ) for en nøje overvågning af hende selv og hendes ufødte fostre .

Typer af Twins


Twins opstår , når ægget deler i foreningen af en sædcelle og et æg , også kendt som befrugtning . Twin kan enten være identiske eller broderlige .

tveæggede tvillinger ( dizygotic tvillinger ) er når to befrugtede æg , adskilt i første omgang , individuelt udvikle deres egne fosterhinden og moderkagen . Dette er et resultat af befrugtning af en anden sæd og en anden æg . Tveæggede tvillinger kan se anderledes ud , og kan være piger , drenge eller en pige og en dreng .

Identisk tvillinger ( enæggede tvillinger ) er resultatet af en befrugtet æg opdeling , og som danner to fostre . Identiske graviditeter er sjældne , og hver baby hovedsagelig har sin egen fosterhinden , men kan dele en moderkage . Enæggede tvillinger vellignende og er de samme køn . De har også samme øjen-og hårfarve og blodtype .

første trimester


I løbet af første trimester ( nul til tre uger), embryoner hver begynder at vokse og udvikle de menneskelige-lignende funktioner og kropsdele . Embryoet hjerter begynder at slå på cirka tre uger af svangerskabet . Moderkagen , lunger , lever , nyrer , Torner , hjerner , kønsorganer , blærer , ben og arme begynder at udvikle og kan ses gennem en ultralydsscanning eksamen . De er ligeledes indeholdt små søm senge , ører , fingre , tæer , øjenlåg , knopper til baby tænder og kønsorganer . Ved udgangen af første trimester , vejer fosteret mindre end 2 ounce og er mindre end 3 inches lang .

andet trimester


I løbet af andet trimester (14 til 28 uger ) , den fulde dannelsen af fosteret er færdig, og nyrer og fordøjelse er begyndt at fungere . Fosteret bevægelser er lidt mere intens , men kan moderen kun kunne føle sig små bevægelser , der er kendt som hurtigere og hurtigere , indtil udgangen af denne trimester .

Hvis synlig , har køn af fostrene udviklet og er i stand til bestemmes. Fostrene er nu dækket i lanugohår ( dunede hår ) og en ost-lignende stof kaldet vernix , for at beskytte barnets hud . Ved udgangen af andet trimester , selv om pladsen er begrænset med tvillinger , er fostrene måler omkring 12 inches lang og vejer ca 1 ½ pounds . Deres vækst aftager efter den anden trimester at reducere risikoen for tidlig fødsel .

tredje trimester


I tredje trimester (29 til 40 uger ) , vægten af hver fosteret er omkring 5 pounds og cirka 18 inches i længde . Deres lunger er i hastig udvikling for at forberede livet uden for livmoderen og moderkagen er stadig giver næring til fostrene . Tvillinger er normalt fødes mellem 36 til 38 uger af svangerskabet , selv om nogle mødre bære indtil uge 40 .

Komplikationer

Der er større risiko for forskellige komplikationer med dobbelt graviditeter . Risici kan omfatte for tidlig fødsel , babyer født med lav fødselsvægt , twin-twin transfusion syndrom , præeklampsi og svangerskabsdiabetes . Alle disse betingelser kan behandles, hvis diagnosticeret tidligt .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.