hjælp til dem, der forsøger at blive gravid

Hvis du prøver at blive gravid , kan du ønsker at lære så meget som muligt om alle de forskellige måder at øge dine chancer for at blive gravid . Mange par har absolut ingen problemer med at få gravide , men nogle gange Moder Natur har brug et lille skub til at få tingene . Fra homøopati til almen medicin , er der masser af hjælp til dem, der forsøger at blive gravid

inden du forsøger


Hvis du prøver at blive gravide , det vigtigste du kan gøre er at planlægge en aftale med din gynækolog eller fødselslæge at gennemgå en komplet fysisk analyse . Din læge vil teste dit blod for hormonniveauer og eventuelle andre betingelser , og han vil også udføre en underlivsbetændelse eksamen . Derfra Deres læge vil være i stand til at hjælpe dig skitsere en fremgangsmåde for at blive gravid . Skift din kost til det bedre , herunder masser af folinsyre , som kan findes i bladgrøntsager grønne grøntsager og squash sorter . Folinsyre er nødvendig for kvinders sundhed , og er et vigtigt næringsstof i reproduktion . Hvis din blodprøver og celleprøve resultater er normale , din krop er klar til at blive gravide . Men hvis unormale resultater vises , at blive gravid kan kræve hjælp fra en læge .

Hormonelle Støtte


Mange kvinder opdager hormonelle ubalancer i kroppen forhindrer dem i at blive i stand til at blive gravid . Heldigvis kan lægerne hjælpe disse spørgsmål og øge dine chancer for undfangelsen . Progesteron er ofte ordineres via p- piller , for at hjælpe regulere din ægløsning og menstruation cykler . Tag disse piller i 6 måneder og derefter springe tager p-piller i en hel måned , før du prøver at blive gravide. Hvis du lider af polycystisk ovariesyndrom ( PCOS ) , der går på hormonel behandling er nødvendig for at undgå yderligere cystisk komplikationer .

Alternativ Hjælp


diskutere alternativer til at blive gravid med din læge , før eksperimentere med nogen homøopatiske eller naturlægemidler behandlinger . Homøopatisk medicin tilbyder flere " oprejsning " til kvinder, der oplever en hård tid at blive gravid . For kvinder med PCOS , er retsmidler såsom Sepia og Sabina ofte tages i doser på 6c til 200C . Men hvis du springer over perioder og ikke har ægløsning , er disse retsmidler ubrugelige . Kroppens overproduktion af androgener hindre menstruationscyklus , og hormonbehandling er ofte nødvendig . Sommetider fertilitetsmedicin såsom Clomid er foreskrevet at styrke ægget 's følsomhed over for gødskning , men alle former for narkotika kommer med bivirkninger . Under fertilitetsmedicin kan øge forekomsten af flerfødsler , såsom tvillinger , trillinger og endda firlinger .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.