hjemmelavet tøroffset hånd sanitizer

Håndvask er et centralt kombattant i den igangværende kamp , vi føre mod sygdom . Vaske dine hænder kan tages et skridt videre ved hjælp af tøroffset hånd sanitizers . Du kan hurtigt og nemt lave din egen derhjemme . Du vil ikke tro, hvor bløde og silkeagtige dine hænder vil føle , når du bruger denne enkle renseprodukt

Fordele ved Waterless Hand sanitizers


De fleste mennesker er fortrolige med det faktum , at håndvask er vigtig . Men ofte er det noget, de gør kun ud af vane , ikke fordi de forstår de sundhedsmæssige fordele . Det har været godt dokumenteret, at de fleste smitsomme sygdomme og fødevarebårne sygdomme spredes ved hånd-til-hånd kontakt .

Selvom næsten alle ved, at håndvask er gavnligt for vores sundhed , gøre masser af mennesker ikke gør det meget ofte . Tro det eller ej , er der mange , der ikke engang vaske deres hænder før de spiser , eller efter at de har brugt toilettet . Dette gælder især for de fleste børn .

Hvis de er i alt for travlt til korrekt vaske deres hænder , eller hvis de er bare ligefrem doven , disse folk er potentielle sendere af sygdom for os alle . Måske de skulle bære en lille flaske alkohol-baserede tøroffset Hand Sanitizer med dem . Måske alle burde .

Ikke alene er tøroffset Hand Sanitizer bærbar , det faktisk dræber virus og bakterier langt mere effektivt end simpel sæbe og vand håndvask , så længe det indeholder mindst 60 procent alkohol . Et andet plus for tøroffset sanitizers er , at de ikke producere så meget tørhed og irritation af huden som sæbe og vand håndvask gør .

Make Your Own


Den eneste nødvendige ingredienser for at gøre din hjemmelavede tøroffset Hand Sanitizer er tilgængelige i ethvert apotek . Sprit og aloe vera gel eller flydende er altid velassorteret på butikshylderne. Du kan have at bede drogist for glycerin , som undertiden holdt bag disken .

Hæld 4 ounce af sprit i en ren tom plastflaske . Tilsættes 1 tsk . af glycerin og ryst det lidt op til blandingen. Tilføj 3 ounce af aloe vera gel eller væske, og ryst kraftigt. Det glycerin er en vidunderlig blødgørende , og aloe vera har fremragende fugtgivende egenskaber . Så du skal ikke bekymre dig , at din sanitizer kan synes at have en stor alkohol i det .

Hvis du gerne vil gøre dit tøroffset sanitizer endnu mere effektivt for creme , bryde åbne en E-vitamin gel kapsel og tilføje væske til det . Du kan også tilføje 12 til 16 dråber af lavendel eller tea tree æterisk olie for duft og tilføjede antivirale egenskaber .

Husk, at selv om det er en lidt tynd i forhold til kommercielle præparater , en meget lille smule af denne tøroffset Hand Sanitizer går en lang , lang vej . For den gennemsnitlige størrelse kvinde , er en lille pyt lidt mindre end en skilling mere end tilstrækkeligt til en samlet håndrens .

købe nogle tomme plastflasker med tætsluttende låg , der er så perfekt til flyselskabet rejse . De er gode til at gemme din tøroffset Hand Sanitizer , så du kan tage den med dig overalt .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.