naturlige måder at blive gravid

Undfange et barn er ikke altid så nemt som det ser ud til at være. Som med mange ting i livet , sker det lettere for nogle end for andre . Mens der er medicinske behandlinger til rådighed for dem, der har fertilitetsproblemer , kan disse metoder være en bekostelig affære , og ofte kræver hyppige møder før undfangelsen finder sted . Inden jeg går til disse metoder , kan det være i din fordel at prøve naturlige metoder første

Monitor din ægløsning


Der er en række teknikker , du kan bruge til at overvåge din ægløsning , hvilket gør det lettere for dig at bestemme tidspunktet for den måned, hvor du er mest sandsynligt at forestille .

Det første er rytmen metode og virker ved at basere dine dage af ægløsning på din fortid 12 cyklusser . For at bestemme din første dag i fertilitet , trækkes 18 dage fra din korteste cyklus . Derefter trækker 11 dage fra din længste at bestemme din sidste dag i fertilitet , de mellemliggende dage er de dage , hvor ægløsningen er mest sandsynlig.

Du kan også bestemme din ægløsning ved at tage din basale kropstemperatur . Dette fortæller dig , når din æggestok er ved at frigive et æg . For denne teknik til at arbejde , skal du overvåge dine temperaturen hver morgen på samme tid, og optage det . Når du lægger mærke til det er faldet med en halv grad , du ved ægløsning vil finde sted inden for 24 timer. Din temperatur stiger igen når du begynder at ægløsning .

Forøg Samleje med ægløsning


Chancer er du vil have en bølge af hormoner umiddelbart før ovualtion finder sted . Når dette sker , have sex den dag og de to dage efter det . I denne tid , mest effektivt og din cervikal slim virker bistår sæd i rejser til ægget . Husk på, at et æg er levedygtigt kun for en periode på 12 til 24 timer efter den er frigivet. Med dette er sagt , hvis du føler den kraftige stigning af hormoner i om morgenen og vente natten at have sex , kan ægget ikke reagere så godt på sæden , når de mødes .

prøve noget nyt


Seksuel holdninger spille en stor rolle i naturlige undfangelse . Jo tættere sædceller er indsat på din livmoderhals , jo større er dine chancer for undfangelse . Visse seksuelle holdninger gør dette muligt .

under samleje missionær stil giver din partner til at trænge dig mere dybt , hvilket resulterer i mindre rejsetid for sædcellerne . Når du er færdig med kærlighed , kan det hjælpe at hæve dine hofter i 20 minutter , hvilket forhindrer sædcellerne i at slippe ud , hvilket øger dine chancer for undfangelsen

Rear indrejse er en anden holdning til at overveje og er én. der tillader den nærmeste deponering af sæd til livmoderhalsen . Igen , når du er færdig , holder dine hofter rejst i ca 15 til 20 minutter .

Spis sundt


Spise sundt giver mange fordele for naturlig befrugtning. Først, det hjælper dig med at opretholde en sund kropsvægt . Hvis du har for meget eller for lidt kropsfedt , kan din hormon produktion blive smidt ud af balance , hvilket resulterer i en manglende evne til at blive gravide. For det andet er der visse fødevarer behov for reproduktiv sundhed . C-vitamin , for eksempel , hjælper lindre stress på din æg og forbedrer motilitet af sperm . Fødevarer såsom kalkun , ost og brune ris er høj i zink , et mineral som er nødvendig for både testosteron og sperm produktion .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.