hvorfor eddike blødgøre knogler ?

Eddike


Næsten alle kornalkohol-baseret væske eller en frugt-baseret væske , der kan naturligvis gære oxiderer eddikesyre bakterier af ethanol , skaber eddike . Mens de fleste tabel vineddike er 4 til 8 procent alkohol , kan højere koncentrationer anvendes til bejdsning og andre anvendelser . Eddike , der er produceret naturligvis også indeholde citron-og vinsyre . Eddike er en multifunktionel væske almindeligt forekommende i mange køkkener . Anvendes som aromaer til grøntsager , bejdsning , salatdressinger og som krydderi , eddike er også populær på mange marinader . På grund af sin sure kvalitet , eddike blødgør og tenderizes kød , fjerkræ og fisk .

Bones


Knogler er let , men meget stærk . De to vigtigste stoffer i sammensætningen af knoglerne er calciumcarbonat-hvor de får deres styrke fra , og kollagen-et blødt materiale for fleksibilitet. Den korrekte procentdel af de to stoffer er vigtig . For meget calcium og en opbygning af kalkaflejringer kan forekomme at knoglerne for tæt . For lidt calcium bringer blødere sammensætning kollagen . Det vil ikke være i stand til at opretholde den nødvendige stabilitet fra knogler , og de vil blive sprøde og knække lettere .

Eddike og Bones


På grund af deres meget forskellige kemiske sammensætninger, når knogler er placeret i et bad af eddike , de bliver gummiagtig . Eddikesyre i eddike vil opløse calciumcarbonat i knoglerne . Af denne årsag og reaktion , kan en lille mængde af eddike bruges til at udvinde hårdere kød klamrer sig til knoglerne , når de foretager kød lagre eller bouillon . Jo mere kød og marv udvundet fra knoglerne , jo mere flavorful bestand eller bouillon vil være. Eddike er også populært at tilføje til skaldyr såsom hummer eller krabber under kogning . Det Exoskeleton af skaldyr er blødgjort af eddike og derefter bliver mere gummiagtig . I stedet for at revne mange dele af skallen , madlavning saks kan bruges til at skære skallen fra krebsdyr . Når du foretager skaldyr bestand , kogende tankene med en lille mængde af eddike vil også trække mere svært at få ram på kød ind i tankene , mens også lidt opløse indersiden af skallerne tilføje mere smag for bestanden .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.