Medicare retningslinjer for varigt medicinsk udstyr

Hvis din læge eller andet sundhedspersonale praktiserende fortæller dig , at du har brug for varigt medicinsk udstyr , vil han indsende de nødvendige formularer til Medicare for dig . Du bliver nødt til at finde en Medicare-godkendt leverandør . De ansatte på lægens kontor kan normalt fortælle dig, hvad lokale virksomheder leverer varigt medicinsk udstyr , eller du kan kontakte Medicare

Grundlæggende


Den Centers for Medicare og Medicaid Services definerer varigt medicinsk udstyr som " medicinsk udstyr , der er bestilt af en læge (eller , hvis Medicare tillader det, en sygeplejerske praktiserende , læge assistent eller klinisk sygeplejerske ) til brug i hjemmet . "Faciliteter , der giver det meste kvalificerede sygepleje , der er omfattet af Medicare anses ikke for at være " hjemme ", og hvis de giver varigt medicinsk udstyr til dig , de er ansvarlige for den . En langsigtet pleje facilitet kan anses for at være dit hjem , hvis du ikke modtager Medicare-dækket kvalificerede sygepleje der . For eksempel kan en bistået -levende hjem kvalificerer som dit hjem for Medicare formål .

Varigt medicinsk udstyr er omfattet af del B af Medicare . Det skal kunne genbruges , og omfatter elementer såsom hospitalssenge , rollatorer og kørestole . Medicare Advantage Planer dækker samme udstyr som Medicare 's oprindelige plan . Du bør ringe til din plan for at få oplysninger om, hvad der er dækket, og det beløb, du bliver nødt til at betale .

Hvis du allerede bruger varigt medicinsk udstyr under den oprindelige Medicare og du beslutter at skifte til Medicare Advantage , ringe til nummeret til dit nye plan og bede om at tale med Udnyttelse Management . De vil være i stand til at fortælle dig , om dit udstyr er omfattet, og hvor meget du skal betale .

Kom Holdbar Medicinsk Udstyr


Medicare kræver , at en læge eller anden person, som er at behandle dig (såsom en sygeplejerske praktiserende læge eller lægen assistent ) foreskriver varigt medicinsk udstyr til dig når det er nødvendigt . For nogle udstyr , også Medicare kræver et certifikat for medicinsk nødvendighed . Lægen eller en anden praktiserende læge er ansvarlig for at indsende formularen til Medicare .

Medicinsk udstyr leverandører skal være indskrevet i Medicare -programmet . De skal være godkendt af Medicare og have en leverandør nummer . Du kan finde godkendte leverandører online på Medicare hjemmeside eller ringe til 1-800-MEDICARE . Leverandører arbejder med læger og praktiserende kontorer for at sikre, at Medicare modtager alle de nødvendige papirarbejde til dit udstyr .

Din Share


Generelt Medicare betaler 80 procent af dets godkendte beløb for varig medicinsk udstyr , når du betaler din co-betaling , og du betaler de resterende 20 procent . Under den oprindelige Medicare plan , er det godkendte beløb , hvad Medicare betaler sig at en deltagende læge eller medicinsk udstyr leverandør , og det kan være mindre end deres sædvanlige gebyr . Medicare betaler alt efter hvad der er lavere , det godkendte beløb eller den faktiske afgift .

Dine betalinger kan variere afhængigt af den måde Medicare betaler for udstyret. I nogle tilfælde vil du leje det , men i andre , vil du være i stand til at købe det .

Omfattede Holdbar Medicinsk Udstyr


Det følgende er en liste over omfattede varigt medicinsk udstyr taget fra publikationen " Medicare Dækning af Holdbar Medicinsk udstyr og andre enheder " , fra Center for Medicare og Medicaid Service:

Air fluidiserede senge
Blood blodsukkerapparater
Bone vækst ( eller osteogenesis ) stimulatorer *
Canes ( undtagen hvide stokke til blinde )
toiletstol stole
Krykker
Home ilt og materiel *
Hospitalssenge
infusionspumper og visse lægemidler , der anvendes i dem
Lymphedema pumper /pneumatiske kompression enheder *
Nebulizers og visse lægemidler , der anvendes i dem ( hvis rimelige og nødvendige )
patientløftere *
Scootere
Sugestyrke Pumper
Trækkraft udstyr
Transkutan elektronisk nerve stimulatorer *
Ventilatorer eller respiratorisk bistå enheder
Walkers
Kørestole (manuelle og el )

Elementer markeret med en stjerne ( * ) kræver et certifikat for medicinsk nødvendighed .

En scooter eller magt stol vil kun blive dækket , hvis din læge attesterer , at det er lægeligt nødvendigt. Det er ikke dækket, hvis du kun bruger det uden for dit hjem .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.