bistader behandlinger for børn

Hives , også kendt som urticaria , er en fælles betingelse , der påvirker 10 til 25 procent af befolkningen på et eller andet tidspunkt i deres liv . De er ofte harmløse , men i sjældne situationer kan være en alvorlig allergisk reaktion , der kræver øjeblikkelig lægehjælp . Hives hos børn er som regel behandles med succes med over -the-counter antihistaminer såsom Benadryl , men igen , kan alvorlige reaktioner kræver lægehjælp . Børn , der lider af konsekvent anfald af nældefeber kan være nødvendigt at se en allergolog for en allergi behandling plan, der kan omfatte regelmæssig allergi skud .

Hvad er nældefeber og hvad der forårsager dem ?


Hives kan fremstå som rød, pink eller hvid bump og /eller forhøjet welts eller pletter på huden , som kan have en bleg center . Nældefeber generelt forårsage kløe , men de kan også svie og brænde . Nældefeber hos børn oftest vises på maven , brystet og ryggen . Størrelsen af bistader i børn kan variere meget , fra så lille som et insekt bid så stort som en middagstallerken . De også kan vises i form af en ring eller grupper af ringe , der er sluttet sammen . Nældefeber kan endda ændre placeringen . For eksempel kan de begynde på et barns ansigt og så senere blive vist på barnets arme . Nældefeber kan vare alt fra et par minutter til et par timer, men i ekstreme tilfælde kan de komme og gå i dagevis .

Hives vises , når et barn bliver udsat for allergener , der udløser nældefeber . Som et resultat , begynder cellerne i barnets krop frigive histamin og andre stoffer, der begynder siver ud af de små blodkar under huden . Væsken indsamler , skaber skjolder og udvikler sig til bistader .

Hives kan skyldes allergiske reaktioner på fødevarer såsom skaldyr , mejeriprodukter, nødder og bær , eller allergiske reaktioner på medikamenter såsom antibiotika . Insektbid og stik kan også udløse udbrud af nældefeber . Andre årsager til nældefeber kan omfatte solen , virusinfektioner , motion , udsættelse for kulde , og stress eller nervøsitet .

Sådan Treat Hives


Over -the-counter antihistaminer er ofte den bedste måde for forældre at behandle nældefeber hos børn . Så snart nældefeber synes , bør forældre behandle deres barn med et antihistamin at minimere reaktion . Antihistaminer er normalt administreres hver sjette time, indtil reaktionen er forsvundet . Forældre kan også bruge topisk Calamine lotion på børns nældefeber at minimere kløe , brændende og stikkende fornemmelser .

Hives er normalt ikke en grund til at tage dit barn til børnelæge eller skadestuen . Fordi bistaderne er en allergisk reaktion , bør du altid holde øje med dit barn til svære symptomer som vejrtrækningsbesvær , hiven efter vejret , som udkommer bleg , svaghed , svimmelhed og /eller vedvarende opkastninger , hvilket vil kræve øjeblikkelig lægelig behandling . Hvis dit barn ikke viser alvorlige tegn på en allergisk reaktion, men erfaringer hævelse af hænder og fødder i tillæg til bistader , der ikke forbedrer inden for to timer efter indtagelse af en antihistamin , bør du straks søge lægehjælp .

Hvis dit barn begynder at opleve konsekvent anfald af nældefeber , kan din børnelæge anbefale du besøger en allergolog til test . En allergolog vil være i stand til at identificere allergener , der udløser de reaktioner , og kan ordinere medicin og eventuelle allergi skud til behandling af bumser og allergiske reaktioner .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.