er garvning sikkert mens du er gravid ?

Hvis du venter en baby , kan du spekulerer på , om garvning er sikkert under graviditet . Der er mange ulemper gravide kvinder kan komme ud fra garvning på en salon eller i solen. Før garvning , mens gravid , forstår de dermed forbundne risici og tale med en læge at afgøre, om det er det værd

Høje temperaturer


Gravide kvinder normalt føler varmere og er mere følsomme over for varme på grund af øget stofskifte . Under graviditet , bør kvinder undgå dehydrering og overophedning , hvilket kan føre til en usædvanlig høj kropstemperatur-eller hypertermi . Ifølge den amerikanske Graviditet Association , kan hypertermi under graviditeten forårsage spinal misdannelser , såsom spina bifida , i et udviklingsland baby . Både solbadning og garvning i en salon kan muligvis føre til hypertermi .

Folinsyre mangler


Kvinder har brug for folinsyre under graviditeten for at forhindre fødselsskader som spina bifida og ganespalte . Ifølge den amerikanske Graviditet Association , er UV ray eksponering knyttet til folinsyremangel . Kvinder kan blive udsat for UV- stråler på en garvning seng eller i sollyset . For at undgå udsættelse for UV-stråler fra solen , slid solcreme under graviditet og undgå langvarig udsættelse for solen.

Chloasma


Chloasma er et symptom nogle kvinder får under graviditeten , der forårsager misfarvning på huden . Graviditeten guide " Hvad skal forvente, når du venter ", siger , at garvning , enten på en salon eller på stranden , vil gøre misfarvning , der opstår omkring pande og kinder , mere mærkbar .

Sunless Tanner


Nogle eksperter siger, UV-frie Tanner er et godt alternativ til garvning , mens gravid . Andre siger, at der ikke er beviser nok til at understøtte sikkerheden af dette produkt . Selv om det er sikkert at bruge , mange kvinder er mere følsomme over for UV-frie garver og andre hud produkter under graviditet . Nogle læger kan anbefale at vente indtil slutningen af første trimester , før du bruger UV-fri garvning produkter . " Hvad skal forvente, når du venter " antyder den nemmeste måde at undgå potentielle problemer med UV-frie Tanner er at undgå at bruge den, indtil efter dit barn er født .

Ekspert Rådgivning

Hvis garvning eller UV-frie garver under graviditet er stadig en fristelse , tale med en læge . Din læge kan hjælpe med at guide beslutninger om , hvorvidt det er sikkert at tan .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.