fysiske udvikling checkliste for den tidlige barndom

Meget få forældre kan vente på deres barns første firsts : deres første smil , første gang møde op , rullende over , kravle , gå og løbe . Der er så mange forventninger forældre har til deres børn i deres første leveår for deres fysiske udvikling . Børn udvikler typisk inden for samme generelle tidsramme , men hvad er denne tidshorisont

påvirker Development


Hvert barn udvikler sig i sit eget tempo . selv søskende kan variere i deres " første " tidsplaner og stadig blive behandlet i det normale spektrum af udvikling . Barnets udvikling kan blive berørt af en eventuel genetiske sygdomme , fødselsdefekter , udviklingsforstyrrelser , traumer fra fødslen , for tidlig fødsel , lav fødselsvægt , fødsel orden , alder af forældre og miljømæssige faktorer .

Enhver milepæl kan ske før de anførte alder eller efter alder. Hvis barnet synes at være ude af stand til at nå en fysisk milepæl og har ikke gået på at nå andre fysiske milepæle , diskutere dette med den børnelæge på dit næste besøg . Den børnelæge kan afgøre , om barnet er på hans egen tidsplan , eller hvis der er en anden årsag til forsinkelserne .

Født til tolv måneder


Ved tre måneder, et barn liggende på maven kan løfte hovedet .

Ved fire måneder, er et spædbarn gribe en rangle og bringe hænderne sammen .

Ved fem måneder, et spædbarn er i stand til at begynde at rulle over til den ene side .

med seks måneder , er et spædbarn i stand til at blive trukket ind i en siddende stilling og samtidig holde hovedet i takt med hans krop .

Ved syv måneder, er et spædbarn i stand til at rulle i begge retninger og mere end ¨¦n gang .

Ved otte måneder, kan et barn sidde oprejst uden at blive støttet og trække sig oprejst i en siddende stilling , når de på hans mave .

Et spædbarn kan også videregive et stykke legetøj , krakker eller et andet objekt fra den ene hånd til den anden hånd og spise en krakker på egen hånd.

af ti måneder, et spædbarn er i stand til at trække sig til stående stilling og stå op , hvis holder fast inventar , andre genstande eller holde hænderne på en anden person .

Ved elleve måneder , et spædbarn er i stand til at opfange små ting som rosiner eller korn stykker .

med tolv måneder , en spædbarn begynder at gå , mens du holder i møbler , genstande eller en andens hænder . I denne alder .

Tolv til fireogtyve måneder


I løbet af de næste tolv måneder barnet bevæger sig ind i " buksetrold " fase , er det lille barn vil være travlt med at udforske den verden, der er nu åben for ham med hans evne til at gå .

Et lille barn vil bruge tid på at se , hvad andre gør omkring ham , og vil begynde at " kopiere " hvad han ser .

Et lille barn vil bygge blokke med en ældre person , kopiering af design og opbygning af en høj struktur af seks eller flere blokke .

Et lille barn at gøre lignende design på papir med en farveblyant , holder oliekridt med hele sin hånd , kan kopiere lige linjer i begge retninger , kan streng store perler , er i stand til at bruge en ske , når man spiser og begynder at vise en præference for en bestemt hånd .

Et lille barn er i stand til at gå og løbe , trække legetøj med strygere , klatre på møbler og trapper , og kan også få ned igen. Et lille barn kan også hjælpe kjole eller klæde sig af sig selv.

tre år gammel


Et lille barn nu er på vej til at blive en " preschooler . " Et lille barn er nu i stand til at gøre mere komplekse opgaver .

En preschooler er i stand til at hoppe med begge fødder , sparke en bold , og ride på legetøj , der bevæger sig med mund magten og trehjulede køretøjer. En preschooler kan stå på den ene fod i flere sekunder . En preschooler kan svinge på gynger og begynde at holde gynger i gang for en kort periode.

En preschooler er i stand til at forbedre færdigheder, som begyndte i det lille barn fase . Blok bygning er nu op til 9-11 blokke høje , er farvekridt afholdes med tre fingre i stedet for hele hånden , cirkler udarbejdet , som er blevet kopieret fra en på papiret , et kors eller " X "kan kopieres af en preschooler , og han kan trække en person ud af en linie og hoved . Scissor færdigheder begyndelse og en ske og gaffel bruges uden en stor rod , der gøres i forbindelse med måltider .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.