havregryn allergisymptomer

Som enhver fødevareallergi , at en allergisk reaktion havregryn kan udvikle sig på ethvert tidspunkt og kan være potentielt dødelig . Typisk babyer er de mest tilbøjelige til at udvikle havregryn allergi , både internt og eksternt. Alligevel har selv voksne spontant udviklet fødevareallergi , herunder mod havregryn , som synes uprovokeret af fysiske , hormonelle eller kostændringer . At vide, hvad symptomerne er fælles med vanilie allergiske reaktioner er vigtigt for sundhed og trivsel for dig eller nogen du elsker

Telltale Skilte


Nogle afslørende tegn på havregryn allergi omfatter en opsvulmet mave på grund af gas opbygge , en lille udslæt over maven , og /eller opkastning . Havregryn indeholder gluten , en korn-baseret protein , der kræver en vis enzym til at bryde ned. Mangler dette enzym er , hvad der skaber den gas og opkastning . Udslæt er typisk forårsaget af lokal applikation af havregryn , men også er mulige , når indtages . Udslæt angive dit barns krop har identificeret havregryn som en potentiel trussel og arbejder på at afskaffe den. Stop anvender eller fodring havregryn produkter til dit barn med det samme og kontakte en læge .

diskrete tegn


En subtil tegn på en mild eller undertrykt havregryn allergi omfatter mave ubehag eller maven ømhed efter at have spist havregrød . Blød afføring eller overdreven " spytte op " også er fælles . Disse er sædvanligvis milde allergier , selv om de kan være smertefuldt for den person, der oplever dem . Denne reaktion kan også omfatte hvede produkter , men ikke altid . Denne form for reaktion kan udvikle sig så tidligt som 6-9 måneders alderen . Igen , fjerne havregryn fødevarer og havregryn-baserede formler , hvis du har mistanke om en allergisk over for havregryn . Konsultere en læge .

Extreme Skilte


I nogle tilfælde kan havregryn allergi omgående og livstruende . Opsvulmet hals , tunge eller ganen kan forekomme . Hvis nogen føler sig svimle , oplevelser åndedrætsbesvær , eller andre alvorlige reaktioner efter at have spist havregryn , er de ind anafylaktisk chok , som skal behandles med særlig medicin med det samme . Denne betingelse er ekstremt farligt og ambulancefolk skal indkaldes straks .

Reaction Intensitet


De første reaktioner på havregryn kan være milde i begyndelsen, såsom ubehag i maven eller en lille udslæt , der går væk efter en dag eller deromkring . Typisk , men disse reaktioner er blot en advarsel om, at havregryn kan være et allergen for den involverede person og den næste reaktion kan være mere intens . Hvis en stærkere reaktion følger , ikke vente for en tredje reaktion , søge lægehjælp omgående.

Overvindelse Reaktioner

Det er ikke almindeligt for mennesker med at overvinde havregryn reaktioner på egen hånd og kan have brug for at holde en særlig anti-allergi medicin ved hånden . Adrenalin er en stærk , injicerbare lægemiddel, der kan standse den værste havregrød symptomer i livstruende situationer , der giver offeret tid nok til at modtage lægehjælp . Kun læger kan ordinere adrenalin og som regel kun gør det for patienter , der oplever alvorlige reaktioner . Enhver, der har oplevet en alvorlig ( livstruende ) reaktion over for havregryn bør gennemføre sådan medicin med sig , når de spiser ude på en restaurant .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.