hjemmelavet retsmidler til at teste for graviditet

Indtræffer graviditet hos en kvinde , når et æg er befrugtet af en mandlig sæd . Graviditet kan generelt bestemmes omkring tidspunktet kvindens næste menstruationscyklus er forfalden. Hvis en kvinde ønsker at bruge et hjem afhjælpe at teste for graviditet , er der flere muligheder hun kan prøve i stedet for en traditionel graviditetstest

Mælkebøtte


For at bestemme graviditet , kan en mælkebøtte anvendes. At gøre dette , skal du trække mælkebøtteblade ud af stammen meget nøje . Dernæst sted bladene på et stykke plastic , såsom en plastikpose eller plast wrap , og læg bladene udenfor i direkte sollys . Derefter sættes urin på bladene , og sørg for de er helt mættet . Lad bladene sidde i ca 10 minutter . Hvis bladene udvikler blærer , der er rødt, er det en indikation af graviditet . Disse røde blærer bør udvikle sig inden for en time , hvis kvinden er gravid .

Byg og Hvede


urinere på byg og hvede kan bruges som et hjem afhjælpe at teste for graviditet . Først , skal du udfylde to stofposer , den ene med hvede, til udsæd og en med byg frø . Hvis begge af disse frø spire , så du er gravid . En alternativ metode til dette ville være at sætte en byg og hvede, til udsæd i separate potter . Hæld derefter urin på toppen af hver pot og grundigt dække med jord . Hvis begge vokse , så er det muligt, at kvinden er gravid .

forskellige drikkevarer


Det menes, at forskellige drikkevarer kan anvendes til at påvise en kvindes graviditet . Et hjem afhjælpe , der har været anvendt , er der en kvinde drikker mælk fra en anden kvinde, der har født en søn . Hvis hun kaster op efter at have drukket mælk , så hun er gravid . Et andet hjem afhjælpe at teste for graviditet er at give en kvinde en sød drink , før hun går på vågeblus. Hvis hun vågner op om morgenen med smerter omkring hendes navle , så hun kan blive gravid .

cervikalslimen


Ændringer i livmoderslimhinden kan bruges til at bestemme graviditet . At gøre det , er det vigtigt for en kvinde at holde styr på hendes cervikal slim over en periode på 1-2 måneder før graviditeten til at bestemme , hvad der er normalt for hendes krop . Generelt vil gravide kvinder oplever mere udledning . Denne øgede mængde af udledning skyldes, at højere niveauer af østrogen i kroppen . Cervikal slim kan være mælkeagtig ud og klistret , når en kvinde er gravid .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.