hvad er den hyppigste tid til at blive gravid ?

Det enkleste svar er tiden under og umiddelbart efter ægløsningen . Ægløsning er den handling af æggestokkene frigiver et æg ind i æggelederen , der skal befrugtes af en ekstern kilde , sperm .
Men datoen for denne kan variere fra kvinde til kvinde afhængig af en række omstændigheder, herunder længden af din månedlige cyklus , stressniveau og hyppigheden af seksuel aktivitet , fysiske sundhed , medicin og andre faktorer . Observere din krop , såvel som at lære tegn på, at ægløsningen er sket , støtte meget i at finde ud af det helt rigtige tidspunkt at blive gravid .

Ægløsning


Ifølge det amerikanske Department of Health og Human Services Women 's Health Information Center , standard månedlige cyklus er 28 dage, men det kan variere fra 21 dage til 35 dage. Menstruationscyklus starter den første dag i din menstruation . I en gennemsnitlig 28- dages cyklus forekommer ægløsning omkring dag 14 . Slimhinden i livmoderen er tilstrækkelig fortykket til, at æg, der frigives til implantat og begynde livscyklus af et foster . Mellem dage 15 og 17 er , når ægget er mest sandsynlighed for at blive befrugtet .

cervikalslimen


Som din krop bliver frugtbar , vil sekreter af din vagina begynder at ændre konsistens . For de fleste af din cyklus , kan det sekreter være minimal . Som din krop forbereder sig til ægløsning , sekreter , der kan være hvid , gul , overskyet eller klistret , begynder at ændre sig. Når du er mest frugtbar , vil din vaginalsekret bliver klart og har sammenhæng i ubehandlede æggehvider .

Basal legemstemperatur


Når en kvinde har nået frugtbarhed , hendes basale kropstemperatur stiger en anelse . Basale kropstemperatur er din temperatur , mens du er i hvile , umiddelbart efter at vågne op . Den gennemsnitlige kvindes basale kropstemperatur er 96 til 98 grader F. Under og efter ægløsningen , den gennemsnitlige kvindens basale kropstemperatur er mellem 97 og 99 grader F. Ændringen kan være gradvis eller pludseligt , og kan være en stigning i temperaturen på så lidt som 0,4 grader . På grund af dette , er en særlig termometer anbefales til dem, der ønsker at spore basale kropstemperatur .

Lavere Mavesmerter


Ca. en femtedel af kvinderne kan føle ægløsningen i form af lavere maven ubehag . Dette ubehag kan være lige fra en lille snert af smerte , føle sig som en trukket muskel , eller en smertefuld smertende fornemmelse . Denne betingelse , der kaldes " mittelschmerz , " kan vare alt fra få minutter til et par timer .

Misforståelser

Mens du er mere tilbøjelige til at blive gravide under dine mest frugtbare dage , det er helt muligt at blive gravid på ethvert punkt i din cyklus , især hvis du har en usammenhængende menstruation . Mens en kvindes æg kan overleve ugoedet kun en dag efter at have nået livmoderen , kan sæd leve inde i en kvindes krop i ca seks dage , hvilket gør undfangelsen mulig, selv om ubeskyttet sex er ikke involveret i løbet af en kvindes mest frugtbare dage . Mens de skitserede metoder er fremragende til at forsøge at undfange et barn , er de ikke et effektivt middel til prævention .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.