hvad er en pap test for ?

Kvinder, der er 21 år , eller har været seksuelt aktive i 3 år , skal have en pap test , eller celleprøve , mindst en gang hvert 3 år . Mange gynækologer vil foreslå , at deres patienter har en hvert år , som en forebyggende foranstaltning . Ældre kvinde, som ikke har haft en abnorm pap test i de foregående 10 år , kan ikke have prøven

Cancer


Et pap test sker via en underlivsbetændelse eksamen . Testen bruges til at opdage kræft , eller deformiteter , der kan føre til livmoderhalskræft , ved at undersøge celler indsamlet fra livmoderhalsen .

noncancerous


En pap test kan finde noncancerous forhold , såsom inflammation , bakteriel infektion eller andre abnormaliteter .

Bækken Eksamen


Ud over at teste cellerne inde i skeden , omfatter bækken eksamen følelse livmoderen , æggestokkene , æggelederne , vagina , blære og endetarm at opdage noget unormalt i størrelse og /eller form .

humane papillomavirus


Kvinder , der er blevet vaccineret for humane papillomavirus , eller HPV , fortsat bør have en pap test . HPV ikke altid fører til kræft , og de fleste HPV -infektioner gå væk på egen hånd. Pap-tests ikke diagnosticere HPV , men de kan finde de unormale celler , der er forårsaget af HPV .

Misforståelse

Pap-tests er udført på kvinder, der ikke har nogen symptomer eller resultater af kræft . Resultaterne tyder på eventuelle problemer vil føre til yderligere test for at afgøre, hvad abnormiteter der er , og hvad de skal gøre næste .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.